WojtekzIna Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Ponieważ niejednokrotnie okazuje się że organizowanych jest wiele konkursów w tym samym czasie Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnych prowadzi taki kalendarz na swojej stronie Zapraszam do niego a przede wszystkim mam gorącą prośbę do organizatorów imprez prześlijcie info na adres wojtek@ismr.pl Buduje się już kalendarz na 2012 więc proszę o wasze informacje i zapraszam do organizowania sobie czasu na imprezki tam umieszczone. Dla przyszłych informatorów (według obecnej nomenklatury Sygnalistów) proszę o informacje:- termin - pełna nazwa - miejsce odbywania imprezy - profil (kartony, plastiki, konkurs) - link do informacji Edytowane 15 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Doceniając każdą inicjatywę, muszę jednak zauważyć, że od kilku lat korzystam z kalendarza, który opracowuje kolega Tomek Kędzierski z IPMS Świdnica. Może spróbuijecie dołączyć się do niego, a nie tworzyć kilka kalendarzy (i każdy będzie najważniejszy). To tak, jak już czytam, że mamy w Polsce kilka imprez wyłaniających Mistrza Polski. Czytając wypowiedzi kolegi Kędzierskiego widzę, że jest On otwarty na każdą współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 11 Października 2011 Autor Share Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Nie aspiruję do najważniejszego, podaję swój bo mam do tego upoważnienie Wierz mi, śledzę Tomka kalendarz i informacje o naszych imprezach mu przekazuję, a i korzystam szeroko ze zgromadzonych przez niego informacji. Na naszej stronie jednak potrzebny jest kalendarz abyśmy mogli koordynować nasze wyjazdy. A ponieważ jesteśmy bardzo otwarci, udostępniamy go wszystkim zainteresowanym. Edytowane 7 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Zajrzałem. Wojtku u nas w Lublinie też jest kartom. A co oznaczają te ludziki, bo przy Lubelskich Spotkaniach naliczyłem ich chyba z 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 11 Października 2011 Autor Share Napisano 11 Października 2011 Jak Pisałem to nasz Klubowy kalendarz, jeden ludzik to jeden jadący na imprę Dzięki za uwagę już dodałem info że karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 28.29 maja był konkurs w Radomiu też. nei wiem czemu nic nigdzie o nim nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Może organizatorzy nie byli zainteresowani poinformowaniem organizacji modelarskich o konkursie. Uzupełniłem 2011 rok o imprezy: w Krasnymstawie 4-6 listopada w Katowicach 26-27 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Z tego co widzę to po ilości ludzików wybiera się do nas nie zła wasza ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Konkurs w Gdańsku to pewna informacja? Pytam, bo termin imprezy coraz bliżej a oficjalnej zapowiedzi ciągle nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Mam takie same rozterki, podany był dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Października 2011 Super Moderator Share Napisano 13 Października 2011 NIe ma w kalendarzu XXIII Konkurs Modeli Kartonowych i Plastikowych ''śruba 2012'' w Żywcu 20 - 21 - 22.04.2012 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Już dodane, dziękuję za info. Szkoda, że się wkręcili w nasz termin Dodałem też: 25-26.02.2012 Bytom - Międzynarodowy Festiwal Modelarski 13-15.04.2012 Szczecin - II Szczeciński Festiwal Modelarski "PAPRYKARZ 2012" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Oficjalna data II Kaszubskiego Festiwalu Modelarskiego 29-30.09.2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 8 Listopada 2011 Autor Share Napisano 8 Listopada 2011 I tak jest to w kalendarzu od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew50 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Konkurs w Gdańsku będzie, wątek sąsiedni. Informacja pojawiła się dopiero teraz, ponieważ nowe kierownictwo Domu Kultury na Morenie ma nieco inną wizję kultury w życiu mieszkańców; natomiast zabrakło w tej wizji właśnie modelarstwa... A żeby organizować konkurs, trzeba mieć chociaż lokal! Skoro więc dostaliśmy gościnę, to i możemy robić konkurs... przynajmniej w tym roku; zaś dalsza przyszłość dopiero nastąpi... Andrzej i Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 W styczniu jest jeszcze XXVI Ogólnopolski Przegląd Modelarstwa Redukcyjnego Redukcyjnego w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Tak rzeczywiście, w piątek był u mnie Miłosz i mnie poinformował. Szkoda, że organizatorzy nie starają się informować organizacji, za chwilę uzupełnię dzisiaj dodałem informację o kultowym dla modelarzy kartonowych konkursie w Przeciszowie W informacji na innym forum jest napisane kiedy się zaczyna i nie wiadomo jak długo trwa. Coś tam wiem, ale nie mam zamiaru umieszczać informacji co do których nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Dodałem do kalendarza 3 Toruńskie konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Zmiana w kalendarzu dotyczy przesunięcia na 31 marca - 1 kwietnia terminu III Otwartego Konkursu Modeli Redukcyjnych w Olsztynie. Ogłoszenie wyników w prima aprilis dobry pomysł, można tym wiele usprawiedliwić Druga zmiana: dodanie Warsztatów Modelarskich w Krzyżowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 właśnie dlatego zdecydowaliśmy o zmianie terminu na 31.03/01.04 prima aprilis to wymarzony dzień na ogłoszenie wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2012 Dodany został Festiwal Modelarski - Kraków 2012 ( 19-20 maja 2012 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Dwa konkursy sie szykuja na podkarpackiej ziemi http://puchatek.esanok.pl/wp-content/uploads/jpg.jpg http://www.bpgimstrzyzow.pl/index.php?bpgim=aktualnosci#modele_plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2012 Dzięki za informację, imprezy już dodane do kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Wojtuś dopisz do kalendarza. VII Lubelskie Spotkania Modelarskie 20/21.10.2012 miejsce będzie najprawdopodobniej to samo, ale więcej szczegółów w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2012 Umieściłem, na razie dałem link do waszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi