Dumo Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Rzeczywiscie jest badziewny xD .... a tak na serio jest dobrze, tylko nie przesadz z rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 To moje pierwsze i ostatnie zimowe kamo. Kolego to nie jest modelarskie podejście do sprawy ,a kamo prezentuje się na razie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Nie potrafie go jakoś realistycznie ubrudzić Piotrus ale to co zrobiłeś jest bardzo realistyczne ,dla mnie podobuje się zajebiście tylko trzymaj się z daleka od Wamodu bo zawnioskuję o dożywotni ban na Modelworku Maziaj dalej tylko tak jak Rafał napisał ostrożnie z "rudą" Edytowane 10 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Mi też się podoba. Kamuflaż już prawie zszedł co znaczy, że przez całą zimę syfu buciorami na niego nanieśli. Wcale bym się nie zdziwił gdyby okazało się że w rzeczywistości zimowe kamo jest jeszcze bardziej brązowe. Tak czy siak, Twoje wygląda bardzo przekonująco. Zgadzam się z przedmówcą, z daleka od wamodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Co Ty gadasz Panie Kocie ? Przecież fajnie to wygląda Nie mędrkuj tylko działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Piotrze mam dla ciebie radę. Jako że masz problem z kamo, które według zacnego grona jak i mojego skromnego zdania jest ok, korzystając z okazji że zbliża się zima weź swój samochodzik, pomaziaj go wapnem, potem trochę opłukaj i przejedż się nim trochę po leśnych bezdrożach, a zobaczysz jak to ma wyglądać. Potem zrób foty i będziesz miał dowód. To wszystko oczywiście żart, ale kamo idzie ci naprawdę dobrze. Nie wiem co byś jeszcze chciał tam umęczyć innego. Może najwyżej trochę innych kolorków olejnych, ale jest git. A kamo jeszcze będziesz robił, bo musisz też mieć w kolekcji jakiś ze świeżym i lekko styranym, tak że przynajmniej jeszcze dwa przed tobą. I nie wspominajmy już o TYM KTÓREGO NAZWY NIE WOLNO WYMAWIAĆ - WAMOD (prawie jak Voldemort) Ale się napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Jak spitolisz sprawę to myślę że znajdzie się parę osób które wraz ze mną porozmawiają z Tobą po swojemu..a później cię zakopiemy jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Historia zatoczyła koło i model stał się tym czym pierwotnie miał być. Proszę o zrozumienie i wyrozumiałość,że kolejny raz zmieniam kamuflaż. Niestety mimo usilnych prób nie udawało mi się pomalować go i postarzeć w sposób mnie zadowalający, mimo waszych przychylnych opinii co do jego wyglądu.A najważniejsze dla każdego z nas jest chyba to,żeby przede wszystkim podobał się on nam samym. Obiecuję,że jeszcze kiedyś wykonam model w Polskich barwach,ale niestety nie tym razem. Przepraszam wszystkich,którzy czekali na "Polaka" i mam nadzieję,że będziecie mi dalej kibicować. A teraz fotki; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Myślałem, że zmiana kamo to nie zmiana strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 No to zbieram się i już jadę do Ciebie Ale tak poważnie to mi podoba się to rozwiązanie... faktycznie jeżeli byłeś niezadowolony z wykonania to ja Cię w pełni rozumiem i nadal będę kibicował Twoim pracom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Dzięki Twitch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Ok, na PW mi proszę pisać kto się wybiera w stronę Głogowa. Samochód jest. Ekwipunek typu miecze, spinacze i inne pieszczochy mile widziany. Jutro zbiórka o 21.00 u mnie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Dobra w końcu nie jest tak źle - nawet ładnie. Tylko szkoda mi tego Polaka . tylko trzymaj się z daleka od Wamodu bo zawnioskuję o dożywotni ban na Modelworku Edytowane 11 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Ok, na PW mi proszę pisać kto się wybiera w stronę Głogowa.Samochód jest. Ekwipunek typu miecze, spinacze i inne pieszczochy mile widziany. Jutro zbiórka o 21.00 u mnie w domu. O żesz robi się groźnie Dobra w końcu nie jest tak źle - nawet ładnie. Tylko szkoda mi tego Polaka Wierz mi też bardzo szkoda ale nie dałem rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Ok, na PW mi proszę pisać kto się wybiera w stronę Głogowa.Samochód jest. Ekwipunek typu miecze, spinacze i inne pieszczochy mile widziany. Jutro zbiórka o 21.00 u mnie w domu. O żesz robi się groźnie Groźnie to będzie jak wpadę do Ciebie na chatę. A tak na poważnie to szanuję Twoja decyzję. To twój czołg i nie mam prawa Ci mówić co masz z nim zrobić. teraz tez jest bardzo ładny. I co? Czyż zmywanie farby nie jest wspaniałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Ja już się poddaję. Jest fajny jak i kilkakrotnie poprzednio. Szanuję twoja decyzję. Nie zapomnij tylko adminowi trochę tego Wamodu przesłać, bo temat też trzeba wymyć. W końcu to już nie polski T-70 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Pisk opon za oknem, szczęk broni i tupot ciężkich butów na schodach. Smutni panowie w czarnych płaszczach już czekają pod drzwiami. Co tu dużo mówić malowanie jest jak zwykle w twoim wykonaniu super. Mam nadzieję że już go nie będziesz zmywał. Czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Trochę się zawiodłem -byłeś na dobrej drodze ,że ukończyć ten zimowy kamuflaż i górę wzięły emocje .Następnym razem proponuję odstawić model na jakiś czas i zająć się czym innym ,a kiedy emocje opadną powrócić do modelu i ciągnąć prace dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Masz racje Jo. Ale jakoś cały czas wydawało mi się, że moje brudzenie i ślady eksploatacyjne gryzą się z białym kolorkiem. Cały czas coś mi nie pasowało. Może to tylko złudzenie bo była to moja pierwsza zimówka Zrobiłem lekka biedronkę i biorę się za wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Znowu przemalowany.... a Konrada się czepiałem o przemalowywanie no... Powiem szczerze pierwsze malowanie było najlepsze, to jakieś dziwnie ta zieleń jakaś taka "sraczkowata"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Powiem szczerze pierwsze malowanie było najlepsze, to jakieś dziwnie ta zieleń jakaś taka "sraczkowata"... Hmm Rafał to raczej Dunkelgelb a nie zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Spokojnie panowie. Przemaluje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Powiem szczerze pierwsze malowanie było najlepsze, to jakieś dziwnie ta zieleń jakaś taka "sraczkowata"... Hmm Rafał to raczej Dunkelgelb a nie zieleń O kurde nie zajarzyłem ale i tak dziwny kolorek. Spokojnie panowie. Przemaluje ;] Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 2 zdjęcie - kalka coś Ci źle siadła. Reszta jak zwykle super - jak malujesz takie łagodne przejścia kolorów w cieniowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi