adam juszczak Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Skończony Edytowane 6 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Gratuluję, świetny model, nie widać, że to 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Jak zwykle pięknie! A teraz na dodatek było z przedstawionym warsztatem! Super! Te jasne smugi na burtach to oleje czy pigmenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 śliczna robota, naprawdę jest na co popatrzeć. tylko kilof i siekiera mogłyby być bardziej metalowe niż żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Fakt,niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Adam nie mogę dodać nic więcej niż pisałem w warsztacie - cudo. I to w jakiej skali. Ahh żebym to ja też tak umiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 Te jasne smugi na burtach to oleje czy pigmenty? Oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Coś ślicznego. Właściwie nie mam żadnych uwag (no może poza tłem zdjęcia, podobna kolorystyka co kompozycja winietki przeszkadza trochę w jej odbiorze). Jeśli można proszę o zdjęcia na niebieskim/białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Listopada 2011 Autor Share Napisano 7 Listopada 2011 białym tle. W warsztacie było na białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Mam jedną uwagę. Wydaję mi się, że model miejscami się świeci.Szczególnie kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Listopada 2011 Autor Share Napisano 8 Listopada 2011 Trochę tak,ale to chyba najmniejszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Co mogę powiedzieć, jak zwykle super. Model już na zdjęciach ogólnych prezentuje się super, jednak dopiero na zbliżeniach widać prawdziwe "smaczki" typu przebarwienia, obicia, zacieki, plamy i tak dalej. To w połączeniu z delikatnymi szczegółami sprawia wrażenie, że nie jest to 1/72. Podstawka także wyszła bardzo dobrze. Niby nie ma w niej nic ciekawego, bo to tylko kawałek ściany i bruku, ale jest tak fajnie i ciekawie pomalowana, że także sprawia wrażenie, że to przynajmniej 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Model jak zwykle super Bardzo lubię prace w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Piękne zacieki, piękne przebarwienia, piękne obicia, piękne zdjęcia. Zakochałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 10 Listopada 2011 Autor Share Napisano 10 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 dla mnie bomba! gratuliren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Dzięki za wszystkie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi