Mirek66 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Witam . Przedstawiam moją kolejną pracę która brała udział w konkursie w Lublinie . Figurki z zestawu MB sklejało się dobrze mućka wymagała szpachlowania , pędzidło sklejone prosto z pudła dodałem tylko skrajniki od RB . Zapraszam do oglądania oraz komentarzy i sugestii . Pozdrawiam Mirek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimpow Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Takie klimatyczne scenki są najlepsze Świetna robota jak dla mnie, a mućka wyszła Ci idealnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Świetna scenka. Gratki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Kolega pojechał po bandzie . Świetna scenka,i pięknie pomalowane figurki.Z czego zrobiona ziemia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr A Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Pikne to je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Podziękował koledzy . Ziemia to żwirek przesypany drobnym piachem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapral Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ha ha ha dobre . Ba, bardzo dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMSON Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Super robota, na miejscu adminów wstydziłbym sie że nie ma tego na stronie głównej... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Scenka miła i przyjemna. Jakże inna od wielu przyjętych z figurkami niemieckich wojaków. Ładnie pomalowane. Nie ma się co czepiać. Gratuluję. Jednak sam układ figurek jest troszkę dziwny. Co robi kucający za krową? Domyślam się, że chce dostać działkę mleka. Żołnierz stojący (opierający się o krowę) patrzy na kształt łatek. Może jeśli się jeszcze da, zmienić troszkę ich układ? Gdyby tak skupić ich bardziej przy wiaderku z mlekiem ? No ale to moje zdanie (nie złośliwe). I jeden mały babolek. Stojący wojak pije z zamkniętej menażki. Można ją podmienić np na Dragona gen 2. Dają otwarte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Dzięki koledzy ,ten co stoi za krówka poklepuje ją aby stała spokojnie , w kucki patrzy czy jeszcze leci a ten co pije ma zdjęta patelnie z menażki tylko nie wydrążyłem środków i nie pomalowałem rantów oraz środków na alu fakt babol ale czas naglił . Pozycji ich raczej nie da się zmienić gdyż są dobrze przyspawani do gruntu . Jeszcze raz dzięki za sugestie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Mirku ja by jeszcze im mundurki wyszlifował bo jak dla mnie za czyste. Ale całość okej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 To właśnie sedno definicji "diorama". Gratuluję pomysłu i oczywiście wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniekk Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ciekawy pomysł. Nie wpadł bym na to Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u4an Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Piękne! Według mnie trawa, na której stoi kućka wygląda zbyt sztucznie ale itaki brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Podoba mi się wszystko, ale figurki, to już w ogóle bajka. Złapałem się na tym, że oglądając czekałem kiedy się poruszą. Serio. Jak żywe. Aha! Znak 10. DPiechZmot przyklejony do góry nogami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
u4an Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Mamtglko pytanie jak zrobiłeś mleko? Szlpaca i farba czy inaczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonis013 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Wykonanie figurek rewelacja!!! Można by Kolegę poprosić o "krok po kroku" ich malowania??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Dołączę się do prośby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts