adam juszczak Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Zaczynam nowy projekt modelem jak wyżej.Na razie sam pojazd,potem prawdopodobnie zrobię do niego winietę z gatunku "urban diorama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Nieźle, nieźle. Zasiadam i oglądam bo prawdopodobnie za niedługo też się za niego zabiorę (tzn. za wersję bez flaka, w roli ciągnika artyleryjskiego). Ciekaw jestem jak wygląda "składalność" tego zestawu. Będziesz dopinał przyczepkę z amunicją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Listopada 2011 Autor Share Napisano 18 Listopada 2011 Raczej nie,przewiduję sam pojazd.Otoczenie to być może jakaś zrujnowana fabryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 z przyjemnością popatrzę bo model ciekawy a i wypraski nawet oglądałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Czekam z niecierpliwością na rozwój wypadków. Adamie, ze względu na twoje dzieła mam osobista prośbę. Możesz przy robieniu podstawki prowadzić warsztat szczegółowo? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Ostatnio też pogłowie mi chodził pomysł dioramką na tle zrujnowanej fabryki, więc z chęcią obejrzę prace nad podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Czekając na blaszki do SWS'a zacząłem podstawkę. Najpierw element główny,czyli budynek wydziergany w gipsie modelarskim ...I dodatkowy element ,tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Czy to jest jakiś odlew a potem rzeźbione, czy to płyta karton gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Njpierw odlew a potem rzeżbienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Zasiadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Też chętnie popatrzę. Jak zrobiłeś formy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Gotowce,a potem trochę modyfikacji własnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Kolejne elementy budynku; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Adam. Mogłeś skończyć rzeźbić front budynku, zrobić sylikonową formę i sprzedawać. Sam bym coś takiego kupił, ale moja skala to 1/35. Rewelka budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Powoli do przodu, Mam pytanie czy prowdzić dalej ten temat w wątku pojazdy czy dioramy,generalnie jest to tylko podstawka pod pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 ale pojazd się wkrótce pojawi? to może zostać tutaj. szczęka opada, super scenka sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Będzie , czekam na blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Skoro pojazd się pojawi, to moim zdaniem nie ma sensu przenosić. A tak poza tym świetnie Ci wychodzi, aż człowiek nabiera ochoty żeby samemu popróbować zrobić coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Podoba mi się , bardzo fajny blondynek. Widzę ,że bardzo dbasz o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Super, tylko chyba ten tor kolejowy jest trochę "wciśnięty" - cokolwiek by po nim jechało, zawadziłoby o słup, albo budynek - zdaje się, nie zachowałeś skrajni. Rozważ to jeszcze, bo w sumie to bardzo ciekawy motyw, ale jednak zostawienie tego w takim stanie może zakłócać realizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 nie zachowałeś skrajni. Minimum jest,jeszcze ewentualnie podetnę podkłady. zawadziłoby o słup, albo budynek Da radę,ledwo ledwo ale da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Mnie to jest wszystko jedno. I tak będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Ciekawie się zapowiada. Przysiadam się i ja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2011 Zacząłem malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi