Robert Ostrowski Napisano 27 Listopada 2011 Autor Share Napisano 27 Listopada 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Chyba mogę pomóc... Pod tym linkiem umieściłem cały walkaround Plutonowego. http://s740.photobucket.com/albums/xx50/DeepPurple88/Walkaround/ Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Listopada 2011 Autor Share Napisano 27 Listopada 2011 dzięki tylko ,że jest już w barwach 10elt ale takich zdjęć nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Ale to godło 10elt z Łasku, więc w kwestii malowania z czasów słuzby w Bydgoszczy niewiele pomoże ;) edit. Robert był odrobinę szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 foto P.Bigel tylko do celów porównawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Listopada 2011 Autor Share Napisano 27 Listopada 2011 dzięki em to jest to samo zdjęcie co w książeczce INTECHU tylko kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Listopada 2011 Autor Share Napisano 30 Listopada 2011 My tu gadu gadu a model leży w pudełku Dzisiaj troche podłubałem ,dziwnie się troche robi taki model bez żadnej ingerencji,przeróbki upiękrzaczy itd ,już nie pamiętam kiedy w modelu nic nie dorabiałem Skleiłem wyposażenie kokpitu ,zegary to kalkomania z zestawu ,całość malowana Gunze H 308 plus czarny i czerwony z Vallejo ,jeszcze jakiś łosz W podkładzie Kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Część Robert. Wiesz że siedzę w pancerce, ale jako że zajmujesz się latadłami to wpadłem. No co jest - przestój? Dajesz dalej, ładnie ten środek wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Robert - wierzę że ukończysz oba modele na konkurs, no a finału bez MIGa w Twoim wykonaniu to sobie nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Tomek niestety ,Iskra schowana do pudła ,i prędko do niej nie wrócę jeśli w ogóle to zacznę drugą ale z blaszkami i żywicami . A MiGuś się robi ps.zamknij ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Tak, tak - do roboty, co najmniej z eRem! W ogóle nam się tu magnaci pospali, Ipkinss od wielu dni cicho - pewnie szukuje atomowe uderzenie, tow. Fiedotow też niewiele. Tobie Robert proponuję przyspieszenie z eRem, bo widzę szanse na finisz w terminie. I trochę OT. Ostatnia Skrzydlata doniosła, że Twoja fabryka nabyła Bella. Zapotrzebowałeś już model dla zapewnienia kompletności kolekcji fabrycznych wiatraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 I trochę OT. Ostatnia Skrzydlata doniosła, że Twoja fabryka nabyła Bella. Zapotrzebowałeś już model dla zapewnienia kompletności kolekcji fabrycznych wiatraków? Mikołaj chodzi Ci o 412kę ? z 36.splt ,raczej nie jeśli pozostanie w dotychczasowych barwach Tak samo jak 206 ką SN-17XP z Łodzi nie będę robił śmiglaka "policjanta" w takich kolorkach w planie za to mam SN-16XP z KSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 A co to za cudak? Mam nadzieję, że to tylko chłyt materkingowy, a nie policyjny wiatrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Albo jakiś ex-cywilny smigłowiec, tyle że do prezentacji prasowej przyozdobiony nową rejestracją i napisem policja na starym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 A co to za cudak?Mam nadzieję, że to tylko chłyt materkingowy, a nie policyjny wiatrak? To się mocno zdziwisz, ostatni nabytek łódzkiej policji. Używka, z Japonii czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 O cholercia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 O cholercia... Ja bym to dosadniej określił "o ku..wa" I wcale nie jest to tymczasowe ,mam fotkę z nową policyjną rejestracją SN-17 XP i gdzieś wyczytałem ,że nie bardzo jest wola na zmiane barw bo teraz robi jak "operacyjny radiowóz" ,ta firma schodzi na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 nie bardzo jest wola na zmiane barw bo teraz robi jak "operacyjny radiowóz" No tak, łatwiej mu wtopić się w powietrzny tłum... Ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 nie bardzo jest wola na zmiane barw bo teraz robi jak "operacyjny radiowóz" No tak, łatwiej mu wtopić się w powietrzny tłum... Ręce opadają Oszczędności Panowie oszczędności ;) przemalowanie przecież kosztuje... Zapewne zrobią to przy dużym przeglądzie go rozbiorą Bella w drobiazgi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi