bazylms Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Super świetne i w ogóle mi się podoba. Zrób proszę zbliżenia figurek, bo mi się bardzo podobają. Cytuj
kornik_69 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Jest Wspaniała! Po prostu wspaniała! Moje najszczersze gratulacje, szacunek i niski uchył czoła Pozdrawiam i chowam się do kąta. Kornik Cytuj
templess Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Ładnie to tak załamywać kolegów modelarzy mistrzostwem nie do doścignięcia?! Naprawdę super. Cytuj
Moses Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Eeeee, znowu Pantera....... żartuję W takim malowaniu w końcu przyjemnie się ją ogląda. Gościu szacun Cytuj
Gościu Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Napisano 8 Grudnia 2011 Dziękuję, miło. bazylms - przykro mi, nie dam rady z dwóch powodów. 1. - nie miałem jak podejść z aparatem, próbowałem. Zdjęcia nie wychodziły(moja głupawka cyfrowa wariowała) W warsztacie były zdjęcia z bliska zanim wylądowały na dioramie. 2. - Diorama była mocno wyczekiwana przez odbiorcę(ponad rok) W godzinę od wykonania jej ostatniego zdjęcia została odebrana, mam jednak zamiar wystawić ją na którychś zawodach /wystawie, być może i Ty tam będziesz, zobaczysz na żywo. Cytuj
bazylms Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Spróbuję coś podejżeć z warsztatu. Jak będziesz robił następną to pokaż trochę więcej z etapu malowania figurek. Co do wystw to mieszkm w UK i raczej chyba będzie ciężko. Ale kto wie? Cytuj
GrzesiekW Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Świetne, piękne i super - jak zwykle . Co idzie kolejnego na warsztat? Cytuj
grimpow Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 No naprawdę piękne. Pierwsze miejsce w zawodach murowane. Gratuluję. p.s. Muszę się nauczyć tak zdjęcia robić Cytuj
Karol_Max Napisano 9 Grudnia 2011 Napisano 9 Grudnia 2011 To jest piękne Jednak swoją pracą umiesz zdołować człowieka, i odebrać mu zapał modelarski Mnie również ciekawi co kolejnego zobaczymy w warsztacie, bo się doczekać nie mogę kolejnego arcydzieła... no muszę powiedzieć to jeszcze raz jest piękna Cytuj
tomek14147 Napisano 9 Grudnia 2011 Napisano 9 Grudnia 2011 Widzę Gościu ostatnio promuje wśród modelarzy polską historię. I bardzo dobrze, zwłaszcza że prace te stoją na tak wysokim poziomie. Mnie osobiście najbardziej podoba się czołg, a konkretniej kolor i oznaczenia. Cytuj
Dumo Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Zdecydowanie na plus, odcień cegły mi się bardzo podoba. Cytuj
Piotr A Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Bardzo piękny.Gratuluje fotki na stronie głównej. Cytuj
patrix94 Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Na prawdę świetny model. Zwala z nóg. Podobają mi się bardzo figurki, a raczej ich zróżnicowanie. Cytuj
Emil98 Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 To jest piękne Jednak swoją pracą umiesz zdołować człowieka, i odebrać mu zapał modelarski Moim zdaniem patrzac na tak piękną dioramę to człowiek dostaje zapału chcąc wykonac coś równie pięknego i osiągnac taki poziom jak gościu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi