Gościu Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Witam. Ukończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Super świetne i w ogóle mi się podoba. Zrób proszę zbliżenia figurek, bo mi się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Wow! Piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Jest Wspaniała! Po prostu wspaniała! Moje najszczersze gratulacje, szacunek i niski uchył czoła Pozdrawiam i chowam się do kąta. Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Ładnie to tak załamywać kolegów modelarzy mistrzostwem nie do doścignięcia?! Naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Eeeee, znowu Pantera....... żartuję W takim malowaniu w końcu przyjemnie się ją ogląda. Gościu szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italerii Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Mistrzowskie wykonanie, masz talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Dziękuję, miło. bazylms - przykro mi, nie dam rady z dwóch powodów. 1. - nie miałem jak podejść z aparatem, próbowałem. Zdjęcia nie wychodziły(moja głupawka cyfrowa wariowała) W warsztacie były zdjęcia z bliska zanim wylądowały na dioramie. 2. - Diorama była mocno wyczekiwana przez odbiorcę(ponad rok) W godzinę od wykonania jej ostatniego zdjęcia została odebrana, mam jednak zamiar wystawić ją na którychś zawodach /wystawie, być może i Ty tam będziesz, zobaczysz na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Spróbuję coś podejżeć z warsztatu. Jak będziesz robił następną to pokaż trochę więcej z etapu malowania figurek. Co do wystw to mieszkm w UK i raczej chyba będzie ciężko. Ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Świetne, piękne i super - jak zwykle . Co idzie kolejnego na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 No naprawdę piękne. Pierwsze miejsce w zawodach murowane. Gratuluję. p.s. Muszę się nauczyć tak zdjęcia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 To jest piękne Jednak swoją pracą umiesz zdołować człowieka, i odebrać mu zapał modelarski Mnie również ciekawi co kolejnego zobaczymy w warsztacie, bo się doczekać nie mogę kolejnego arcydzieła... no muszę powiedzieć to jeszcze raz jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Widzę Gościu ostatnio promuje wśród modelarzy polską historię. I bardzo dobrze, zwłaszcza że prace te stoją na tak wysokim poziomie. Mnie osobiście najbardziej podoba się czołg, a konkretniej kolor i oznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Zdecydowanie na plus, odcień cegły mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Bardzo piękny.Gratuluje fotki na stronie głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Na prawdę świetny model. Zwala z nóg. Podobają mi się bardzo figurki, a raczej ich zróżnicowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Gratki foty admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 To jest piękne Jednak swoją pracą umiesz zdołować człowieka, i odebrać mu zapał modelarski Moim zdaniem patrzac na tak piękną dioramę to człowiek dostaje zapału chcąc wykonac coś równie pięknego i osiągnac taki poziom jak gościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Gratuluję fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki za wpisy i wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi