adam juszczak Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Skończyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Piękny. Adam ty chyba coś kantujesz z ta sklalą. Ja bym tego nie był w stanie tak ulepić w 1/35 a co dopiero w 1/72. Arcydzieło sztuki modelarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 To co widzę jest po prostu .... piękne. Nic dodać nic ująć. Chyba będę musiał zwinąć swoje zabawki i przenieść się do innej piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 mucha nie siada, po prostu bajeczny model. ale... czy końcówki znaczników skrajni nie powinny byc białe? a były na tych pojazdach jakieś oznakowania? bo nie wiem zupełnie. pokłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2012 nie powinny byc białe? Pewnie były,ale się starły a były na tych pojazdach jakieś oznakowania? bo nie wiem zupełnie. Na fotkach które posiadam nie ma żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Mistrzostwo świata. Szacunek i pokłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Udowodnij że to 1/72 !!!!!!!!!! ;) Śliczności ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Brawo,Brawo i jeszcze raz brawo . Piękna rzecz,może jeszcze jakiś figurant by troszkę życia wniósł do scenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2012 Udowodnij że to 1/72 !!!!!!!!!! ;) ,może jeszcze jakiś figurant Ale to już by była diorama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Oj tam,oj tam - dawaj jakiegoś ''serwisanta''. Okoliczności mistrzowskie,SWS też - nawet malowanie jak na ''szwabka'' fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Ja nie wiem co Wy z tym udowadnianiem. Adam już udowodnił. Bajeczna podstawka i model. Dla mnie godny każdego konkursu modelarskiego! Chciało by się powiedzieć: To jest coś ekstra, ekstradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 bardzo fajnie...Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Ja nie wiem co Wy z tym udowadnianiem. Żarcik miał być taki ..... Jeszcze raz Gratuluję PS tylko skąd On wziął taką wielką 2 groszówkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 REWELACJA!!! Tylko czy to nie dioramka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Łeeeee... drzew nie ma Świetna praca. Jak zwykle zresztą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Bardzo ładny. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 zrobić taką dużą dwu-groszówkę każdy umie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Witam Kolorystyka genialna Super, gratuluje Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Skończyłem... No i prezentuje się rewelacyjnie, dałeś do pieca z tym modele. Ufff, rewelka i duże gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Każda Twoja galeria utwierdza mnie w przekonaniu, że masz chłopie talent do tej skali. Naprawdę nie ma tutaj elementu, który by mi się nie podobał. Gdyby nie nazwa tematu myślę, że dużo ludzi pomyślałoby że to solidnie zrobiona "trzy-piątka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Witam No oczywiście należą się same pochwały ale jakis chopek (ludzik po ślasku ) by sie przydał a i dwóch nie byłoby za dużo . Ale dobór dioramki leży w gestii wykonawcy :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi