Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piękny. Adam ty chyba coś kantujesz z ta sklalą. Ja bym tego nie był w stanie tak ulepić w 1/35 a co dopiero w 1/72. Arcydzieło sztuki modelarskiej.

Napisano

To co widzę jest po prostu .... piękne. Nic dodać nic ująć. Chyba będę musiał zwinąć swoje zabawki i przenieść się do innej piaskownicy.

Napisano

mucha nie siada, po prostu bajeczny model. ale... czy końcówki znaczników skrajni nie powinny byc białe? a były na tych pojazdach jakieś oznakowania? bo nie wiem zupełnie. pokłony!

Napisano
nie powinny byc białe?

Pewnie były,ale się starły

a były na tych pojazdach jakieś oznakowania? bo nie wiem zupełnie.

Na fotkach które posiadam nie ma żadnych.

Napisano

Oj tam,oj tam - dawaj jakiegoś ''serwisanta''.

Okoliczności mistrzowskie,SWS też - nawet malowanie jak na ''szwabka'' fajne.

Napisano

Ja nie wiem co Wy z tym udowadnianiem. Adam już udowodnił. Bajeczna podstawka i model. Dla mnie godny każdego konkursu modelarskiego! Chciało by się powiedzieć: To jest coś ekstra, ekstradycja.

Napisano
Ja nie wiem co Wy z tym udowadnianiem.

Żarcik miał być taki .....

Jeszcze raz Gratuluję

PS tylko skąd On wziął taką wielką 2 groszówkę ???

Napisano
Skończyłem...

No i prezentuje się rewelacyjnie, dałeś do pieca z tym modele. Ufff, rewelka i duże gratulacje.

Napisano

Każda Twoja galeria utwierdza mnie w przekonaniu, że masz chłopie talent do tej skali. Naprawdę nie ma tutaj elementu, który by mi się nie podobał. Gdyby nie nazwa tematu myślę, że dużo ludzi pomyślałoby że to solidnie zrobiona "trzy-piątka".