Apache Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Wszystko masz tak super wykonane że nawet nuie zauważyłem że jeszcze fajniej by to wyglądało gdyby nawiewy były czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Perfekcja w najmniejszym szczególe. O efekt końcowy jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Tomek co to za faktura na ścianach kabiny i na podłodze ? Oryginał ma czerwony pulpit? Ten środek zwala z krzesła - piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Super to robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Podoba mi się, sterylnie i... o to chodzi, niezbyt mi tu pasuje jakiekolwiek brudzenie, może, jako musztarda po obiedzie, sugerowałbym zapuszczenie linii na desce. Ale jak zwykle się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 8 Października 2012 Autor Share Napisano 8 Października 2012 Mark666, ta faktura to cos w stylu skory pikowanej, oryginalnie to odlew zywiczny, bardzo fajny w obrobce z reszta. Jeszcze przed zalozeniem kabiny (choc nie popelnie tego bledu jak w poprzednim Volvie i nie bede jej przyklejal do podlogi) dodam kilka szczegolow, brudzenie? Raczej nie w kabinie, jest delikatne brudzenie na ramie, na silniku i pod podwoziem generalnie wiec to wystarczy. Ciezarowka ma byc w miare nowa, bez zadnych przesadnych sladow eksploatacji. Dziekuje za pozytywne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serek.m Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Na ramie widać przyklejane śrubki, gdzie takie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 8 Października 2012 Autor Share Napisano 8 Października 2012 Na ramie widać przyklejane śrubki, gdzie takie można kupić? www.modelmakershop.com - pod ikonka KFS, albo www.kitformservices.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Na ramie widać przyklejane śrubki, gdzie takie można kupić? Są też tutaj http://www.model-kom.pl/Ofirmie.html Gdzieś jeszcze widziałem, o wiele tańsze, papierowe, wycinane laserem - ale nie mogę teraz znaleźć namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Super wnętrze. Zastanawiam się tylko nad tą wykładziną podłogową - te "poduszki" nie są za duże dla stóp kierowcy? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Października 2012 Autor Share Napisano 14 Października 2012 Witam, podlubalem ostatnio przy silownikach hydraulicznych i oto co wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Cześć! Bardzo ładnie to wygląda! Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Zawstydzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Rewelka. Z czego te siłowniki? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Zapowiada sie naprawde pierwszorzedny model ,a przyczepe bedziesz robil do niego ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Października 2012 Autor Share Napisano 15 Października 2012 Na poczatek dzieki za mile komentarze. Silowniki to przerobione antenki od radia kieszonkowego - przyznaje, ze mialem sporo zabawy przy ich skracaniu i w ogole. Przyczepe bym zrobil, ale jak zaczne robic takie zestawy to mi braknie miejsca w domu, wiec chyba dam sobie spokoj z przyczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Po prostu super Ci to wychodzi.Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Przybliż trochę jak zrobiłeś obudowę i końcówkę do tych siłowników. Właśnie stanąłem nad problemem z czego i jak zrobić siłowniki do swojej naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Trochę szkoda że nie będzię przyczepy ,a zestaw taki by sie bardzo ładnie prezentował ,to wynosi razem jakis metr +/- jeszcze bym sie zastanowił . Pozdrawiam i powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Ja normalnie przestaję oglądać ten wątek - bo będę zdołowany do końca świata i jeden dzień dłużej. Szok !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 16 Października 2012 Autor Share Napisano 16 Października 2012 Przybliż trochę jak zrobiłeś obudowę i końcówkę do tych siłowników. Właśnie stanąłem nad problemem z czego i jak zrobić siłowniki do swojej naczepy. Gorna koncowka to koncowka od przedniego amortyzatora do Volvo FH, nawiercilem tylko tam otwor. Ta dolna obudowa to metalowa obudowa anteny, na ktora naciagnalem pierscienie z polistyrenu, zamaskowalem nastepnie to co sie chowa, prysnalem farba i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 Dzięki, za wyjaśnienie odnośnie siłowników. Spróbuje ten sposób do swojej naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Buda juz po malowaniu, aczkolwiek jeszcze otrzyma warstwe cleara i polerke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Wow Super jakość farby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi