pankot13 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Witam. Przedstawiam mój ostatni "ulepek" Chciałem na nim popróbować trochę MIG-owskich technik. Co z tego wyszło przedstawiam na fotkach. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Piękny w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Cudo! Po prostu cudo! Najbardziej przypadły mi do gustu subtelne, nieprzesadzone i ładnie komponujące się z całością obicia. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Piękny model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Jest wspaniały, kurzenie wygląda przepięknie. Tylko pozadrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 ajajajajajaj...jaki ładny. takim teraz w "World of Tanks" zasuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Baaaaaaaaaaardzo mi się podoba. Zadaj jakiś kawałek gruntu na podstawce. Super praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Piękny - zwłaszcza brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 No cóż można powiedzieć... fantastyczny model !!! ...jakby z książki wyjęty Na podstawce zagości jakiś kawałek terenu? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Późno, ale lepiej niż wcale... tutaj wpadam. Piotr piekny model. Widzę że zrobiłeś dobry użytek z przesyłki. Co następnego wrzucasz na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 Dzięki Panowie. Miałem robić do betki małą winietkę,ale na razie ją sobie odpuściłem. Krzysiek kończę StuG-a IV.A później Sherman Mk.1c Firefly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Fakt, zapomniałem o Stugu. A rączki zacieram na ten warsztat Shermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Tak jak pisałem w warsztacie jest bardzo ładnie. Aż chce się takiego mieć na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 No to juz chyba niewiele moge dodac Jeden z ladniejszych BT-7 jakie widzialem ostatnio. Ladnie zbalansowane brudzenie i obicia, a plamy po oleju dodaja uroku. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 świetny jest, jeden z lepszych modeli jakie ostatnio widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Już wiem na czym będę wzorował swoją BT-7ke Jest piękny, brudzenie, kolorek. Uno perfekto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Nie wyroznie sie od kolegow.Wzorowo jak dla mnie-podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 rewelacyjne wykonanie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Jakie konkretnie używałeś specyfiki AK? Model świetnie wykonany. Najlepsza "betka" jaką widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Podstawkę mu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Pienkny model, jestes mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Marca 2012 Autor Share Napisano 16 Marca 2012 Dzięki Panowie.Cieszę się,że się podoba. Mierzu z AK tylko Fuel Stains. Reszta to pigmenty MIG-a. Na razie do podstawki to mam lenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Czas żebym się wypowiedział, model pierwsza klasa i wieem na którym wzorowany Na przyszłość maluj model raz i nie przemalowujesz kilka razy, bo bt-7 tak samo jak t-70 przy pierwszym malowaniu podobały mi się bardziej. Życzę powodzenia w dalszej budowie, kurde zakładaj nowy warsztat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Co tu dużo mówić- cud, miód, ultramaryna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Witam! PKP Pankocie! Modelik śliczny! Jest na czym oko zawiesić. Podoba mi się umiar w dewastacji i brudzeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi