pankot13 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Witam. Przedstawiam mój ostatni "ulepek" Chciałem na nim popróbować trochę MIG-owskich technik. Co z tego wyszło przedstawiam na fotkach. Zapraszam do oglądania i komentowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Piękny w każdym calu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Cudo! Po prostu cudo! Najbardziej przypadły mi do gustu subtelne, nieprzesadzone i ładnie komponujące się z całością obicia. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek M Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Piękny model. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Jest wspaniały, kurzenie wygląda przepięknie. Tylko pozadrościć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 ajajajajajaj...jaki ładny. takim teraz w "World of Tanks" zasuwam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Baaaaaaaaaaardzo mi się podoba. Zadaj jakiś kawałek gruntu na podstawce. Super praca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Piękny - zwłaszcza brudzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 No cóż można powiedzieć... fantastyczny model !!! ...jakby z książki wyjęty Na podstawce zagości jakiś kawałek terenu? Pozdrawiam Kami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Późno, ale lepiej niż wcale... tutaj wpadam. Piotr piekny model. Widzę że zrobiłeś dobry użytek z przesyłki. Co następnego wrzucasz na warsztat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Dzięki Panowie. Miałem robić do betki małą winietkę,ale na razie ją sobie odpuściłem. Krzysiek kończę StuG-a IV.A później Sherman Mk.1c Firefly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Fakt, zapomniałem o Stugu. A rączki zacieram na ten warsztat Shermana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ups Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Tak jak pisałem w warsztacie jest bardzo ładnie. Aż chce się takiego mieć na półce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
math Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 No to juz chyba niewiele moge dodac Jeden z ladniejszych BT-7 jakie widzialem ostatnio. Ladnie zbalansowane brudzenie i obicia, a plamy po oleju dodaja uroku. Gratuluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 świetny jest, jeden z lepszych modeli jakie ostatnio widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Już wiem na czym będę wzorował swoją BT-7ke Jest piękny, brudzenie, kolorek. Uno perfekto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Nie wyroznie sie od kolegow.Wzorowo jak dla mnie-podoba sie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 rewelacyjne wykonanie. Gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Jakie konkretnie używałeś specyfiki AK? Model świetnie wykonany. Najlepsza "betka" jaką widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myski79 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Podstawkę mu !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helder Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Pienkny model, jestes mistrzem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 Dzięki Panowie.Cieszę się,że się podoba. Mierzu z AK tylko Fuel Stains. Reszta to pigmenty MIG-a. Na razie do podstawki to mam lenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Czas żebym się wypowiedział, model pierwsza klasa i wieem na którym wzorowany Na przyszłość maluj model raz i nie przemalowujesz kilka razy, bo bt-7 tak samo jak t-70 przy pierwszym malowaniu podobały mi się bardziej. Życzę powodzenia w dalszej budowie, kurde zakładaj nowy warsztat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Co tu dużo mówić- cud, miód, ultramaryna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Witam! PKP Pankocie! Modelik śliczny! Jest na czym oko zawiesić. Podoba mi się umiar w dewastacji i brudzeniu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts