SAGITARIUS Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Kolejne "luźne majtki". Dźwig będzie wymieniony na taki ze zdjęcia. Żródło: http://www.kfzderwehrmacht.de Czekam na model dźwigu, póki co wyskrobałem coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Bardzo ładny, tylko nie używaj łańcucha. Powinna być lina. Ale jak go wymienisz na inny to chwilowo nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Fajowy modelik gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 prawda autko pyszne. ervin by sie pewnie oblizal na sam widok p.s jesli bedziesz wymienial na liny wrzuc prosze zdjecie samego dzwigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Bardzo fajny model Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Fajny, malnij jeszcze łańcuch bo nie zbyt masuję miedziany odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Model wygląda świetnie. Czuć te afrykańskie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Witam! Tak jak przy poprzednim modelu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Model podoba się, tylko jedno rzuciło mi się w oczy: podstawę dźwigu dałeś trochę za tylną osią. Czy przy większym ciężarze, ciężarówka nie przewróci się do tyłu. Na fotce podstawa jest przed tylną osią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Marca 2012 Autor Share Napisano 28 Marca 2012 Dzieki za opinie. Gulus, masz rację, w tej pozycji byłoby najzwyczajniej fik do tyłu. Zapomniałem wrzucić fotki po "korekcie" tego błędu. Co prawda nie jest to porawienie pozycji podstawy dźwigu ale inny prosty "myk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Łańcuch jak już coś to o ogniwach prostych, nie "jubilerski" który w skali 1:1 nie występował ! Poza tym fajnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Jak dla mnie super. Tak jak pisali Koledzy wcześniej wymień łańcuch na line , ten wygląda trochę nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Model wygląda naprawdę genialnie i ma w sobie klimat... tylko faktycznie ten łańcuch mi troszkę nie leży. Ale ogólnie to jest kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 29 Marca 2012 Autor Share Napisano 29 Marca 2012 Chłopaki fajnie ! Tylko po co mam wymieniać łańcuch, jak będę zmieniał cały dźwig ?! Proszę Was, czytajcie co jest napisane, a nie tylko obrazki obrazki obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 To przy następnym dźwigu pamiętaj, że ramię było podnoszone i opuszczane na linach na wielokrążkach (jak na fotce), bo teraz to wygląda tak, jakby łańcuch pełnił podwójną rolę: zawiesia ramienia i jednocześnie ładunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Naprawdę fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 No super. Wywołałeś modele małą burzę piaskową (gibel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi