adam juszczak Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam, model, jak model... trzyma poziom, ale nie wywala z butów. Za to to dioramka...hmmm... prima sort. Bardzo śliczna. Szacunek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 ale nie wywala z butów. Taki już urok UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Adam, wywal tego Hetzera bo wygląd psuje i dioramkę zasłania. To żart oczywiście, ale fakt jest, że scenka wymiana. Co do modelu to mi trochę kurzu na układzie jezdnym brakuje, ale to już jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 kurzu na układzie jezdnym brakuje Ma mały przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 kurzu na układzie jezdnym brakuje Ma mały przebieg. Toć widać, że prosto z fabryki...ino se na ''zaplecze'' hali produkcyjnej wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Chyba przychylę się do opini niektórych Kolegów , że w sumie model to najsłabszy element dioramy nie znaczy że jest zły. Środowisko w jakim go umieściłeś jest po prostu cudownie realistyczne, a hetzerek "tylko" ładny. Rdzewienie rur i wypływ ścieku miażdzy. Pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 śliczny kawałek świata stworzyłeś. dodaj jakiegoś człowieczka żeby ten swiat był kompletny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liec Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 nie wywala z butów. Mnie tam wywalił, w skarpetkach siedzę. Właściwie to trudno o złe słowo, każdy przedstawiony element sprawia, że dusza się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 dodaj jakiegoś człowieczka żeby ten swiat był kompletny :-) A to już by była diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Ciebie powinno się zamknąć i zakazać pokazywania twoich modeli w sieci - Skandaliczna sprawa!! Dodaj ludzika, będzie super gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Bardzo przyjemna dla oka scenka, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Bardzo ładna scenka. Wielkie brawa za podstawkę Efekt rdzy wyszedł super realistycznie. Osobiście ludzików bym nie dokładał moim zdaniem było by za gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Bardzo ładna scenka. Wielkie brawa za podstawkę Efekt rdzy wyszedł super realistycznie.Osobiście ludzików bym nie dokładał moim zdaniem było by za gęsto. Podpisuje się pod tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Model jest świetny. Myślę, że scenka idealnie nadaję się na fotkę admina. Graltuluję efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 "model nie jest zły". Rozwaliło mnie to! Przecież cała ta ta dioramka i model to nadaje się tylko i wyłącznie do jakiegoś prestiżowego konkursu, bo ma murowane miejsce w czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Trzymasz poziom nie ma co nawet dyskutować. Scenka i wykonanie świetne, szkoda tylko, że hetzera potraktowałeś po macoszemu. Przy Twoim poziomie warsztatu mógłbyś z tego UMa dużo więcej wyciągnąć. Niemniej bardzo mi sie podoba i zazdroszczę takiego poziomu wykonania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Kurde, ale czad Genialna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Podstawka to mistrzostwo świata. Wielki szacunek za efekt . Natomiast sam hetzer- brak mu życia. Coś mu brakuje ale sam nie jestem w stanie powiedzieć co. Na pewno problem tkwi w samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Scena piękna, wykonana jak zawsze na B.WYSOKIM poziomie. Jak ja bym chciał też umieć zmajstrować takie cudeńko.. Najbardziej z tego wszystko to ten silos mi się podoba . Ciebie Adamie jak i Innych mistrzów modelarstwa tego forum powinno się zamknąć w jednym pokoju Byście stworzyli jedną wielką dioramę np. Powstania Warszawskiego, która przetrwałaby dekady, wieki dla potomności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi