Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zatkało mnie! Gdyby nie fakt, że wiem iż jest to 1/48 w życiu bym o tym nie pomyślał. A przecież jest to model "prosto z pudła" bez waloryzacji, blaszek, żywic itp.... Zapowiada się rewelacyjna seria! Brawo Robert!

Napisano

Panterka wyszła bardzo zgrabnie.

Tylko troszkę za sterylnie Robert jak dla mnie.

Dodał bym chociaż troszkę kurzu na kołach,podwoziu płycie przedniej pancerza itp.

Nie zmienia to jednak faktu,że mi się podoba.

Napisano

Dzięki Panowie za pozytywne komentarze

Piotr :nie styrany tak bym to nazwał ,taki był z założenia ale nie do końca:wszystko to co piszesz o kurzu jest ,na kołach spód ,przednia płyta ,tył i wnęki podwozia /specyfik z AK/ ,pigmenty na stropie wieży i k-ba tylko w minimalnej ilości .

Napisano

Dzięki Mikołaj ,oczywiście przesadzasz

Ty to jesteś taki modelarz renesansowy - w każdej tematyce wymiatasz

Mam na składzie takie cuś i jak bym miał trochę więcej czasu to na warsztat by wjechał /skala 1:144/

ubott.jpg

Napisano

Choć to nie 21 i nie lata, muszę powiedzieć, że bardzo efektownie wygląda ta ganz neue Panthera. Czyżby odejście od letadeł?

Napisano

Moim zdaniem trochę się pośpieszyłeś, kamo mi się bardzo podoba ale brudzenie już nie. Fajnie by było jakbyś jeszcze nad nim popracował lekko przykurzył.

Napisano

dzięki Panowie.

Rafał tak jak odpisałem dla Piotrka:kurz jest tylko w minimalnych ilościach a z pośpiechem masz troche racji,termin mnie gonił ale w żaden sposób nie wpłynęło to na jakość mojej pracy ,z założenia nie miał być styrany.

Napisano

Faktycznie piękny model ci wyszedł...tylko jest jedno ale...nie przypomina Mig-21

Jak koledzy wspominali,wymiatasz w każdej kategorii