Mierzu Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 No to chyba pierdzielnął w jakiś nieoszlifowany diament albo w grze World of Tanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Dobrze,że wywaliłeś tą szmatę. Była straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Zgadzam się, dobrze że ją wyrzuciłeś strasznie szpeciła .Powodzenia przy malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Maja 2012 Autor Share Napisano 13 Maja 2012 No to chyba pierdzielnął w jakiś nieoszlifowany diament albo w grze World of Tanks Nic mi nawet nie mów, nie znoszę tej gry... Na malowanko trzeba będzie poczekać zaraz sesja a ja "w czarnej dupie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Jak się to mówi z braku laku dobry kit Niestety brakujące części do Stuga nie dotarły na wekkend więc musiałem sobie jakoś zająć czas... Oto podstawka na której będzie stał Stug... jeszcze troszkę muszę przy niej porobić. 1. ubrudzić troszkę most 2. wylać wodę do potoczku 3. posadzić drzewka i krzaczki 4. no i chciałbym dać jakiś drogowskaz Zastanawiam się jeszcze czy by nie rozjaśnić troszkę drogi... No i może wy macie jakieś sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 No, no super . Mogłeś dać więcej zdjęć prac nad dioramką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Nie chcę się czepiać ale czy płyty (właśnie czy mosty nie były robione z kostki kamiennej?)na moście nie są za wielkie? Daje to efekt trochę za stromego podjazdu i zjazdu z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Nie chcę się czepiać ale czy płyty (właśnie czy mosty nie były robione z kostki kamiennej?)na moście nie są za wielkie? Daje to efekt trochę za stromego podjazdu i zjazdu z mostu Faktycznie płyty są troszkę za duże ale z braku materiałów wyszło jak wyszło Mostek nie miał być typowy do przejazdu samochodów czy czołgów... a bardziej dla ludzi lub powiedzmy dla powozów. Stary mostek gdzieś w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 No Janusz, dobrze że chociaz podstawkę zaczołęs dłubać, bo Rafał to bez opamiętania nad tym Stug-iem przesiaduje. Fakt płyty trochę za dfuże, ale bardziej mnie martwi czy by się pd takim ciężarem nie zawalił? Oczywiście sam robię, a właściwie nie robię podstawek za dużo, więc możesz mojego komentarza nie brać za bardzo do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 No Janusz, dobrze że chociaz podstawkę zaczołęs dłubać, bo Rafał to bez opamiętania nad tym Stug-iem przesiaduje.Fakt płyty trochę za dfuże, ale bardziej mnie martwi czy by się pd takim ciężarem nie zawalił? Oczywiście sam robię, a właściwie nie robię podstawek za dużo, więc możesz mojego komentarza nie brać za bardzo do siebie. Spoko Krzychu Tak jak pisałem Grześkowi jakie założenie miało być do tego mostku... z racji iż mostek jest nie wysoki a wody pod nim ma być nie wiele to załoga czołgu nie przejęła się tym czy się zawali czy nie. Może być taki scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Pewno. Dobry pomysł nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Dotarła wreszcie paczka z brakującymi elementami... wydaje mi się że można by już go pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 Paczuszka przyszła, trzeba rozwiercać jarzmo pod lufe czy pasuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Paczuszka przyszła, trzeba rozwiercać jarzmo pod lufe czy pasuję ? No trochę trzeba rozwiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 Ok Liny zrobiłeś za długie, kuknij jak mają być osadzone i skróć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Nie no Dumo, jednak z tym błotkiem i ekranem mocno przesadziłeś. I nie pisz o jakimś pocisku bo każdy wie, że tak nie powinno być, błotnik utnij a ekran zdejmij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 Nie no Dumo, jednak z tym błotkiem i ekranem mocno przesadziłeś. I nie pisz o jakimś pocisku bo każdy wie, że tak nie powinno być, błotnik utnij a ekran zdejmij. Doskonale wiesz o tym że tego nie zrobię bo mi się ten bajer bardzo podoba a błotnik kosztował mnie 50zł. Jest to po prostu coś nowego i nie każdemu musi przypaść do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Liny zrobiłeś za długie, kuknij jak mają być osadzone i skróć. Liny przycinała eureka... nie wiem może ją poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Melanż Cie poniósł przyznaj się A tu moje dzieciaczki, moje maleństwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Panowie te wasze stuczki to piękne szczególnie ten w zimowym kamo, tak sobie myślę jak zakończę walkę z teciakiem to poproszę was o pomoc w malowaniu zimowego kamo na jakimś niemcu, pozdrawiam i czekam na kolejne fotki tych cudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Melanż Cie poniósł przyznaj się A tu moje dzieciaczki, moje maleństwa: Marny z Ciebie ojciec, jak je tak młotkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Powiedzmy że przeszły szkołę życia Dziura po pocisku zrobiona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Dziura bardzo fajna, tylko w dalszym ciągu zastanawia mnie czy kołom by się też trochę nie oberwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Zawsze jedno czy dwa można urwać,sa pojazd i tak by dojechał,choć tą dziurę to widział bym jednak nieco wyżej i bardziej na lewo koło osłony przekladni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Spokojnie rozwalone koło jeszcze się znajdzie i inne uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi