skikut87 Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 zbliżenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Ładnie, brudzonko poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Fajnisty. Skończysz go zanim się weźmiesz za teciaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Urozmaić troszke brudzenie jeszcze no i moim zdaniem koniec. Figurki malować dioramy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Fajnisty. Skończysz go zanim się weźmiesz za teciaka? Tego nikt nie wie ;) Urozmaić troszke brudzenie jeszcze no i moim zdaniem koniec. Figurki malować dioramy robić kurde właśnie jest urozmaicone jeśli chodzi Ci o kolory ale jakoś tak jak Ci mówiłem nie chce mi to dziś wyjść na zdjęciach może jak wrócę w czwartek do Krakowa to aparat będzie chciał współpracować A do końca samego pojazdu jeszcze trochę zostało nie tak prędko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 i mały dodatek który będzie stał obok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Świetnie się już prezentuje. Bardzo mi się podoba twoja praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 No pershing jak najbardziej wypasiony... a ochotnik znając twoje możliwości nie będzie od niego odstawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Bardzo mi się podoba brudzenie, obicia ale ta modulacja (?) kompletnie mi się nie podoba i dziwnie wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 i dobrze swoją drogą sam się zastanawiam cz to jest modulacja ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Ostatnia prosta przed metą, dobrudzić gąski jakąś fakturą gdzie nie gdzie, poprawić obicia. Zastanawiam się tylko co zrobić z tylnymi klapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Kurde ale klapy to zrób otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 właśnie się zastanawiam bo jak zrobię je wszystkie otwarte to model będzie dziwnie wyglądał... myślę co by po prostu je położyć obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Ja jestem za tym aby były otwarte i zmaluj jednego stojącego mechanika. Takie coś chyba styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 obicia poprawione i klapy zamontowane teraz jeszcze parę dupereli i galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Bardzo dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Otwarty wygląda zdecydowanie lepiej. Możesz dołożyć jakiegoś mechanika, jak radzi Dumo, żeby miało to ręce i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=68&t=33279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi