Jump to content

M1A1 Abrams 1:72 DRAGON

MarJa
 Share

Recommended Posts

Po zaprezentowanych w innych moich watkach modelach z okresu II wojny światowej, czas na współczesność. M1A1 Abrams 1:72 DRAGONA. Zapraszam do oglądania i komentowania.

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

2378_rd.jpg

Trochę zbyt styrany, ale ładny. Najbardziej mnie ciekawi te kółko pod plandeką poco to komu? Świetna plandeka po prawej stronie wierzy (własny twór?).

Dziękuję! Dziękuję!

No może z odrapaniami trochę przesadziłem.

To znaczy, na kadłubie i podwoziu jest ok, ale wieżyczka trochę przesadzona - zdaniem kolegów, którzy wtedy służyli w Iraku i mieli z Abramsami kontakt.

Pozdrawiam,

Marcin

Dziękuję! Dziękuję!

No może z odrapaniami trochę przesadziłem.

To znaczy, na kadłubie i podwoziu jest ok, ale wieżyczka trochę przesadzona - zdaniem kolegów, którzy wtedy służyli w Iraku i mieli z Abramsami kontakt.

Pozdrawiam,

Marcin

Nic nie przesadziłeś!!! Masz rację, bo zdjęcia mówią same za siebie - takie maszkarony tez się trafiały i trafiają nadal. Podszedłeś do tematu bezkompromisowo i efekt jest świetny. Piękny model, gratuluję.

Na jasnym tle Twojemodele wygląda zdecydowanie lepiej.

Bardzo realistycznie.

Jakiej farby użyłeś do obić?

Pozdrawiam.

Cze! Obicia robiłem tu inaczej niż zwykle, bo najpierw farbami olejnymi dla plastyków te jasne obicia, a później tradycyjnie Vallejo 70822 GERMAN C BLACK BROWN, a następnie, na niektóre, rdzawo brązowy filtr olejny. Pozdrawiam, Marcin

Trochę zbyt styrany, ale ładny. Najbardziej mnie ciekawi te kółko pod plandeką poco to komu? Świetna plandeka po prawej stronie wierzy (własny twór?).

Cześć!

W koło na wieży przykryte szmatą załoga wrzuca różne drobiazgi, które w ten sposób nie wypadają. Ja wsadziłem tam pustą skrzynkę z amunicją. A co do plandeki po prawej, to jakaś czeska żywica - niewłasny twór:)

Pozdrawiam Wszystkich, Marcin