MarJa Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Po zaprezentowanych w innych moich watkach modelach z okresu II wojny światowej, czas na współczesność. M1A1 Abrams 1:72 DRAGONA. Zapraszam do oglądania i komentowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxsimus Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Bardzo mi się podoba gratuluje modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFMEN Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Jak dla mnie trochę za bardo zjechany, ale piękny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Trochę zbyt styrany, ale ładny. Najbardziej mnie ciekawi te kółko pod plandeką poco to komu? Świetna plandeka po prawej stronie wierzy (własny twór?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 (edited) Widać, że bawiłeś się w II W. Ś. czołg wygląda jakby przeszedł szlak spod Kurska do Berlina, ale w realiach XXI w... trochę przesadziłeś Edited May 21, 2012 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Brawa, super model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Ładny. A co do styrania to widziałem kiedyś program na Discovery o miejscu gdzie remontują Abramsy i wyglądały podobnie oczekując na swoją kolej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Dziękuję! Dziękuję! No może z odrapaniami trochę przesadziłem. To znaczy, na kadłubie i podwoziu jest ok, ale wieżyczka trochę przesadzona - zdaniem kolegów, którzy wtedy służyli w Iraku i mieli z Abramsami kontakt. Pozdrawiam, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Szok! Dla mnie bomba. Gratuluję modelu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Dziękuję! Dziękuję!No może z odrapaniami trochę przesadziłem. To znaczy, na kadłubie i podwoziu jest ok, ale wieżyczka trochę przesadzona - zdaniem kolegów, którzy wtedy służyli w Iraku i mieli z Abramsami kontakt. Pozdrawiam, Marcin Nic nie przesadziłeś!!! Masz rację, bo zdjęcia mówią same za siebie - takie maszkarony tez się trafiały i trafiają nadal. Podszedłeś do tematu bezkompromisowo i efekt jest świetny. Piękny model, gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Is-7 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Witam, Szczena mi opadała jak go zobaczyłem. Piękny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Na jasnym tle Twojemodele wygląda zdecydowanie lepiej. Bardzo realistycznie. Jakiej farby użyłeś do obić? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 Na jasnym tle Twojemodele wygląda zdecydowanie lepiej.Bardzo realistycznie. Jakiej farby użyłeś do obić? Pozdrawiam. Cze! Obicia robiłem tu inaczej niż zwykle, bo najpierw farbami olejnymi dla plastyków te jasne obicia, a później tradycyjnie Vallejo 70822 GERMAN C BLACK BROWN, a następnie, na niektóre, rdzawo brązowy filtr olejny. Pozdrawiam, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Świetnie pomalowany i zużyty Abrams. Tak jak lubię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Jak na współczesny pojazd zbyt mocno stryrany. Poza tym wygląda świetnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarJa Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 Trochę zbyt styrany, ale ładny. Najbardziej mnie ciekawi te kółko pod plandeką poco to komu? Świetna plandeka po prawej stronie wierzy (własny twór?). Cześć! W koło na wieży przykryte szmatą załoga wrzuca różne drobiazgi, które w ten sposób nie wypadają. Ja wsadziłem tam pustą skrzynkę z amunicją. A co do plandeki po prawej, to jakaś czeska żywica - niewłasny twór:) Pozdrawiam Wszystkich, Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts