adam juszczak Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Panzer IV z Dywizji LSSAH we Włoszech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Powiem tak oddzielnie model i podstawka robią wrażenie razem nie bardzo ,choć sama podstawka jest genielna może nieco za jaskrawa(ale to Włochy)ale jest naprawdę ok ,model jak na tą skale jest b.dobry chciałbym aby tak moje 35 wyglądały,ogolnie wygląda to (mimo włożonej pracy)jak tort bardzo lukrowo i bez świeczek osobno BAJER.Tyle z mojej strony Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Genial...ale gdzie hoża Mariolla??Franczeska czy inaczej??Bo jej ci brak w takich okolicznościach ''przyrody'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Podstawka genialna, model też super. Trochę można go jeszcze było kurzem potraktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Podstawka super choć wydaje mi się że schody są trochę wąskie. Malowanie modelu jest super szkoda tylko że trochę zniknęło pod tymi przesadzonymi zabawami z olejami (nie kurz więcej bo kamo zniknie jeszcze bardziej). Niemniej scenka jest wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2012 Czy przesadzone to nie wiem, raczej było oszczędnie.A co do kurzu to jak to we Włoszech latem na prowncji,kurzy jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Dla mnie winietka zacna. lV wygląda jak w 1/35 a podstawka już chyba tradycyjnie mnie powala. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Jak dla mnie super. Jedyne co bym zmienił to kolor drzwi i okiennic - troche za jaskrawe. Poza tym miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Świetna robota! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Bardzo mi się podobają Twoje prace. Jeżeli chodzi o faunę i florę to nie widziałem lepszej i to chyba właśnie tworzy dysonans w Twojej twórczości. Nie wiem jak zdetalowany, pomalowany i wybrudzony musiałby być pojazd żeby 'błyszczał' tak jak podstawka. Niemniej poziom prezentujesz bardzo wysoki i ja osobiście spoglądam na Twoje prace z zazdrością Gratuluję! Co będzie następne na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Sdkfz.251/20 UHU na moście albo coś z fabryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Genialnie tylko moim zdaniem model w porównaniu do podstawki panzer trochę za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Chociaż nie przepadam za skalą 72 to twoje dioramki zawsze oglądam z wielką przyjemnością. Genialnie Ci wychodzi roślinność w tej skali. Bardzo udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Hmm, zasłużone łaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Co tu dużo gadać, praca rewelacyjna i ... wreszcie tank bez obić i masakrycznych, nierealnych śladów użytkowania. Młotkowego chyba upolowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 WOOOOOOOWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!! Szczeka mi opadła z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Cudo! Znakomicie pomalowany zarówno czołg jak i otoczenie. Dosłownie czuję, że jestem w słonecznej Italii w...1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Świetna praca - gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi