Radek Filipek Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Witajcie! Straszliwie dawno nic tutaj nie pokazałem... Głównie z powodu braku czasu, ale nawet udało mi się parę rzeczy skończyć. Aby się zrehabilitować wrzucam zdjęcia T-90 od zvezdy. Model znany i lubiany. Chyba najlepszy wypust Zvezdy w ogóle. Malowany lifecolorami i akrylami Tamiya. Merytorycznie pewnie sporo brakuje, patrząc po warsztatach kolegów, ale pojazd jest bardzo wzięcznym obiektem do malowania- dużo detali i piękna sylwetka. Nic specjalnego, ale wrzucam: Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Mi się bardzo podoba szczególnie kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Merytyorycznie sięnie wypowiem, ale fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Witam! Piękny! Strasznie mi się podoba! Dobrze że nie jest upaprany błotem, dlatego wspaniale widać szczegóły i szczególiki... Jednym słowem : Achów i ochów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić.... Ps. Tzw "merytorykę" mam w głębokim poważaniu...... Model jest ładny, albo brzydki i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Ciekawy realny model, jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Piękny model i ciekawy pojazd Teraz co? Może twardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Bardzo ładnie pomalowany i nie upierdzielony po strop wieży ,Mario ma rację .Ten Tet ma sylwetkę jak z Gwiezdnych Wojen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 A sama wieża to prawie jak Sokół Millenium - no bez lufy oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 A sama wieża to prawie jak Sokół Millenium - no bez lufy oczywiscie. Rzeczywiście jest jakieś podobieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Śliczny, oczu nie można oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 prosto z fabryki i po samoobsługowej karchera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Witam. Trochę dziwne kamo takie nietypowe dla ruskich wozów ale sam model pierwszoklaśny. Mam zrobionego takiego samego ruska i bardzo długo szukałem jakiegoś innego niż zwykle kamo ale nie znalazłem a tu patrz. Może kolega zdradzi tajemnicę gdzie znalazł taki rodzaj malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Bardziej mi przypomina Baneblade z WH40k http://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m1252773_99120105023_baneblademain_445x319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Gratulacje, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Piękny model. Meteorycznie się nie wypowiem bo to nie mój dział ale pod względem wykonani Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Wygląda super! ____________ -Ej sierżant! -Co? -Jedzie 5 czołgów wroga! -I co w związku z tym? -Mamy czterdzieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Bardzo ładnie pomalowany! Wszystko czyściutko i ze smakiem. Poprawek chyba zero, ale to przecież nie jest przymus. Gratulację za "okładkę" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Akutalnie jestem w trakcie sklejania tego modelu. Przestudiowałem kupę zdjęć w necie i powiem szczerze, że z takim kamo się nie spotkałem. Przeważnie wozy te malowane są w zestawie zieleń-szarość(jasna) i czerń, albo jednolity kamuflaż oliwkowo-zielony. Ale generalnie model ładnie zrobiony. Potwierdzam jest to chyba najlepszy model Zwezdy. Skleja się bezproblemowo. Godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Bardzo ładny. Niedługo także będę robił, nie wiem tylko czy bawić się w okablowanie czy nie. Bardzo podoba mi się twój model. Szacun. Oj dwa posty podrząd, PRZEPRASZAM :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Bardzo ładny ale się zapytam czym malowałeś gąski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Dopiero teraz zauważyłem. Dlaczego jeden zaczep na beczki jest w innej pozycji jak pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Piękny brakuje mi tylko godła dywizji gwardi uwielbiam je na tankach UUUUUURRRRAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi