MWALLO Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Sd.Kfz.6/2 z przyczepką-1/35 TRUMPETER w afrykańskiej "szacie" Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Wykonanie jak zwykle-ekstraklasa! Coś może bliżej o wykorzystanych technikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Witam! Co do technik to "lakier do włosów", modulacja podkładu oraz warstwy właściwej i potem oleje - blendowanie i zapuszczanie. Delikatny kurz to AK. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Witam! Jak zwykle pięknie i efektownie. Podoba mi się okrutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Super, bardzo mi się podoba choć to Niemiec. Chylę czoła przed warsztatem. GRATULUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki chłopaki za miłe słowa! Ciesze się, że model przypadł Wam do gustu. Następny będzie KFZ.8 flak 18 88mm Myślę nad jakimś ciekawym kamo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Piękny zaprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Konkretna interpretacja kamuflażu bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 R E W E L A C J A !! Następny będzie KFZ.8 flak 18 88mm Myślę nad jakimś ciekawym kamo... Za dużego wyboru chyba nie ma: Panzer Grau, albo... Panzer Grau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Świetny! Powiedz z jakich kolorów robisz washa? z tego co widzę to raczej punktowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Nie no super.Naprawde inspirujace wykonanie.Podoba sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Bardzo ładny - gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Dziękuje Wam, cieszę się, że model się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Bardzo fajnie wyszedł. Podobają mi się otarcia kamuflażu i delikatne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Genialne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi