Marcin93 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Cudo, pięknie się prezentuje ! Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Września 2012 Autor Share Napisano 14 Września 2012 weekend czyli czas na kolejny monotonny update, z ciekawości wczoraj kupiłem gąski afv a dziś ledwo patrząc na oczy po tygodniu pracy pomalowałem koła mam nadzieje że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Mniamuśny i fotki coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Fajnie wygląda w tej satynie.Sprawia wrażenie prawdziwego metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 To prawda, jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 dzięki panowie Ja między czasie przebyłem katorgę 158 ogniwek -wyciąć, opiłować, zaszpachlować, odłożyć na wyschnięcie, oszlifować szpachle i wpinać.... dobrze że mam to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 W kapciach mu do twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Szkoda,że zdjęcia takie różne . Mnie się bardzo podoba . Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 fotki prze majstrowane przez DUMO i moje majstrowanie teraz tylko podcieniować błotko na kołach, ubrudzić koła napędowe od wewnątrz i można go zagracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Bez obrazy, ale Rafała są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Września 2012 Autor Share Napisano 16 Września 2012 to normalne :P dlatego czasem go wykorzystuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 Koniec brudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Brudzenie bardzo mi się podoba, tylko te gąsienice trochę takie powyginane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Września 2012 Autor Share Napisano 21 Września 2012 gaski się wyprostuje przed ostatecznym położeniem modelu. W tej chwil ponieważ są pracujące co dotyk to się wyginają itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Witam. Czterdziestka ósemka prezentuje się Super Pokrowce wyglądają jak prawdziwe i zacieki pięknie się prezentują. Czekam na galerię końcową, bo z pewnością będzie na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Is nie zapeszajmy jeszcze ;) bo na razie poszukuje jakiegoś czołgisty amerykańskiego, niestety jedyne co znalazłem to 3 figsy za 100 :( więc wizja dioramki się oddala powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosty Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 dzięki panowie Ja między czasie przebyłem katorgę 158 ogniwek -wyciąć, opiłować, zaszpachlować, odłożyć na wyschnięcie, oszlifować szpachle i wpinać.... dobrze że mam to za sobą Twoje też są tak kruche? Po tym jak pierwsze 2 ogniwka mi pękły przy wycinaniu resztę odciałem od ramek Dremelem... Btw - wyobraź sobie, że T29 to poad 130 ogniwek na jedną stronę A do trzeba jeszcze dosztukować duck-bille do connector'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Nie moje się nie łamały. Wycinałem je nożykiem na zasadzie jedno przyłącze ucinam a drugie wyrywam ukręcam. - inaczej nie umie tego opisać :P T29 raczej nie zamierzam go robić za to nosze się z zamiarem kupna M50 Super Sherman w barwach Libańskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 A jakiej firmy te ogniwka? Bo planuje zakup AFV do M60A1 Tamki i modle się żeby pasowały (trochę inne te gąski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 A jakiej firmy te ogniwka? Bo planuje zakup AFV do M60A1 Tamki i modle się żeby pasowały (trochę inne te gąski). Gąski firmy AFV wczesny typ, link do nich masz gdzieś na wcześniejszych stronach warsztatu. Pasują do tamki bez problemu i nadają temu modelowi realistycznego wyglądu więc jeśli masz tylko cierpliwość i czas to polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Pewnie kupie, wole to niż Friule albo te gumowe z zestawu, choć najtragiczniejsze nie są. Tak czy siak, dzięki. Piękny model, aż mi smaczka na Wietnam narobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Tylko uważaj bo Wietnam sporo kosztuje w 1:35 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Takowy Patton - który mi się podoba - z gąskami i blaszkami? Nie wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Września 2012 Autor Share Napisano 24 Września 2012 Wstępne gracenie, z tego co znalazłem po resztkach i z zestawu figurek MB plus moja własna kreatywność z zieloną masą. Do tego chcę dodać jeszcze ten http://www.adalbertus.com.pl/product/image/5532/MA1383_35_TANK_SUPPLIES_SET_II-2.jpg i wykorzystać parę rzeczy między innymi boomboxa:P Pytanie cz MCI by się utrzymał tak jak tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi