Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

weekend czyli czas na kolejny monotonny update, z ciekawości wczoraj kupiłem gąski afv a dziś ledwo patrząc na oczy po tygodniu pracy pomalowałem koła mam nadzieje że dobrze

1007466s.jpg

1007467s.jpg

1007471u.jpg

1007474.jpg

Napisano

dzięki panowie

Ja między czasie przebyłem katorgę 158 ogniwek -wyciąć, opiłować, zaszpachlować, odłożyć na wyschnięcie, oszlifować szpachle i wpinać.... dobrze że mam to za sobą

1007488.jpg

1007481x.jpg

1007480o.jpg

Napisano

Szkoda,że zdjęcia takie różne . Mnie się bardzo podoba . Gratuluję .

Napisano

fotki prze majstrowane przez DUMO

1007494.jpg

1007498z.jpg

1007500x.jpg

1007507.jpg

1007509e.jpg

1007510.jpg

1007526.jpg

i moje majstrowanie

1007494h.jpg

1007512.jpg

teraz tylko podcieniować błotko na kołach, ubrudzić koła napędowe od wewnątrz i można go zagracać:D

Napisano

to normalne :P dlatego czasem go wykorzystuje :P

Napisano

gaski się wyprostuje przed ostatecznym położeniem modelu. W tej chwil ponieważ są pracujące co dotyk to się wyginają itp

Napisano

Witam.

Czterdziestka ósemka prezentuje się Super Pokrowce wyglądają jak prawdziwe i zacieki pięknie się prezentują. Czekam na galerię końcową, bo z pewnością będzie na co popatrzeć.

Napisano

Is nie zapeszajmy jeszcze ;) bo na razie poszukuje jakiegoś czołgisty amerykańskiego, niestety jedyne co znalazłem to 3 figsy za 100 :( więc wizja dioramki się oddala powoli...

Napisano
dzięki panowie

Ja między czasie przebyłem katorgę 158 ogniwek -wyciąć, opiłować, zaszpachlować, odłożyć na wyschnięcie, oszlifować szpachle i wpinać.... dobrze że mam to za sobą

Twoje też są tak kruche? Po tym jak pierwsze 2 ogniwka mi pękły przy wycinaniu resztę odciałem od ramek Dremelem...

Btw - wyobraź sobie, że T29 to poad 130 ogniwek na jedną stronę A do trzeba jeszcze dosztukować duck-bille do connector'ów.

Napisano

Nie moje się nie łamały. Wycinałem je nożykiem na zasadzie jedno przyłącze ucinam a drugie wyrywam ukręcam. - inaczej nie umie tego opisać :P

T29 raczej nie zamierzam go robić za to nosze się z zamiarem kupna M50 Super Sherman w barwach Libańskich.

Napisano

A jakiej firmy te ogniwka? Bo planuje zakup AFV do M60A1 Tamki i modle się żeby pasowały (trochę inne te gąski).

Napisano
A jakiej firmy te ogniwka? Bo planuje zakup AFV do M60A1 Tamki i modle się żeby pasowały (trochę inne te gąski).

Gąski firmy AFV wczesny typ, link do nich masz gdzieś na wcześniejszych stronach warsztatu. Pasują do tamki bez problemu i nadają temu modelowi realistycznego wyglądu więc jeśli masz tylko cierpliwość i czas to polecam !

Napisano

Pewnie kupie, wole to niż Friule albo te gumowe z zestawu, choć najtragiczniejsze nie są. Tak czy siak, dzięki.

Piękny model, aż mi smaczka na Wietnam narobiłeś

Napisano

Tylko uważaj bo Wietnam sporo kosztuje w 1:35 :(

Napisano

Takowy Patton - który mi się podoba - z gąskami i blaszkami? Nie wiele

Napisano

Wstępne gracenie, z tego co znalazłem po resztkach i z zestawu figurek MB plus moja własna kreatywność z zieloną masą. Do tego chcę dodać jeszcze ten

http://www.adalbertus.com.pl/product/image/5532/MA1383_35_TANK_SUPPLIES_SET_II-2.jpg

i wykorzystać parę rzeczy między innymi boomboxa:P

1007561.jpg

1007559w.jpg

1007552a.jpg

Pytanie cz MCI by się utrzymał tak jak tu?

1007557.jpg