mamt1971 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Gratuluje kunsztu model sklejasz fenomenalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Jak zbiorę szczenkę z podłogi to coś napiszę. Genialna robota. Ja nie potrafię w połowie dobrego modelu zrobić z zestawu a co dopiero od podstaw. Czapki z głów, mistrz nadchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Czapki z głów, mistrz nadchodzi... Drodzy Koledzy, mistrz nie nadchodzi. Zenon, jest tego rocznym mistrzem Polski w pojazdach gąsienicowych,MP które odbyły się w czerwcu w Toruniu. Złoty medal otrzymał z model SNAR II. A, że apetyt go nie opuszcza, to pewnie chce i w następnym roku mieć "złoto". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Po długiej przewie prę fotek ze zmagań z Mazurem przygotowania do malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Przerwa baardzo długa, ale super że jest kontunuacja. MOdel prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AfroLapeno Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Szczęka mi opadła, wspomagasz się jakimiś maszynami CNC, albo konwencjonalnymi czy to wszystko z ręki? Nie wierze w to co widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Bazylms-choroba nie wybiera a miałem kłopoty, ponadto jak sam wiesz jest coś takiego brak weny do modelu. Afrolapeno-nie mam żadnych maszyn oprócz rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 To te Twoje rączki są bezcenne. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Mój ulubiony pojazd WP widzę nabiera kształtów. Nie każ czekać na następną osłonę zbyt długo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Świetna robota. Śledzę temat od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Chętnie zobaczyłbym co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Szacuneczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Modelik jakiś czas temu skończony, zdążył już zdobyć parę nagród na festiwalach http://info.elblag.pl/galeria,3714,41,55,V-Kaszubski-Festiwal-Modelarski-w-Kolczyglowach.html#szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Naród domaga się GALERII!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi