Konrad C Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam! Przedstawiam pierwszy skończony projekt po bardzo dużej przerwie. Pojazd w malowaniu 1. Pułku Pancernego. 1. DPanc, Maroko, maj 1943. W niejakiej przyszłości pewnie go jeszcze załaduję bambetlami. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Konrad jak zwykle trzymasz wysoki poziom malowanie, brudzenie, zacieki i ślady eksploatacji świetne. Ale narzędzia... w szczególności drewno poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Pięknie wykonany model.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Porostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Ładny, nie podoba mi się biały pył na dołach boków kadłuba, ale ogólnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam! Piekny i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Piękny Golas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzięki. Ładny, nie podoba mi się biały pył na dołach boków kadłuba, ale ogólnie ładnie To kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzięki. Ładny, nie podoba mi się biały pył na dołach boków kadłuba, ale ogólnie ładnie To kurz. Domyśliłem się Konrad, tylko mi jakoś ten odcień nie pasi. Ale spoko nie czepiam się bo modelik ogólnie est świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 super wyszedl ten czolg, moze tylko w dolnych partiach troche wiecej kurzu, bo to jednak na pustyni walczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Śliczny. Tylko ten zaciek z lewej strony za wieżą, to nie za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Śliczny.Tylko ten zaciek z lewej strony za wieżą, to nie za duży? Nie wiem. Może być za duży albo i za mały.. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Śliczny.Tylko ten zaciek z lewej strony za wieżą, to nie za duży? Nie wiem. Może być za duży albo i za mały.. :> Hehe. Dyplomatyczna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Sherman wyszedł bardzo fajnie Konrad. Chociaż myślałem,że go trochę mocniej styrasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2012 super wyszedl ten czolg, moze tylko w dolnych partiach troche wiecej kurzu, bo to jednak na pustyni walczyl. W sumie to można. Śliczny.Tylko ten zaciek z lewej strony za wieżą, to nie za duży? Nie wiem. Może być za duży albo i za mały.. :> Hehe. Dyplomatyczna odpowiedź Cóż ja myślę, że nie ma co sie rozwodzić - nalało się więcej i jest większy. ;) Sherman wyszedł bardzo fajnie Konrad.Chociaż myślałem,że go trochę mocniej styrasz. Na edseku dam lekkie błotko a DV ma byc "delikatny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Super model gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Jak zawsze świetny poziom. Jak ty tak malujesz piwatą to ciekawe jak będą wyglądały te malowane iwatą . Super model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Dziękuję Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 GrzesiekW ma rację Model perełka, choć troszkę można by jeszcze podziałać pigmentami Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Konrad, naprawdę świetna maszyna ci wyszła. Widać że już zrobiłeś ich trochę. Chciałbym osiągnąć podobny poziom pracy z olejami, ale pewnie nic z tego. Przyczepię się jednak do jednej rzeczy, którą łatwo poprawić o ile uznasz że warto. A chodzi mi o kalki na wieży która wyglądają jak nówka malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Słuszna uwaga. Zaraz to poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi