GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Cudo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 mój Wessex mi się podobał jak go robiłem ale twój wygląda zajeb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Z kalkami tragedii nie ma "Brzydal" robi się coraz piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 A czy nad Union Jackiem nie powinno się czasem znaleźć miejsce na biały napis NO PUSH? Tak tylko pytam, bo niedawno zrobiłem tego Wessa w tym samym kamuflażu i ten drobiazg rzucił mi się w oczy. Zawsze mi się ten śmigłowiec podobał. Jeden, to za mało Fajny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 AAAAle bryka....nabrał rumieńców-świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Dzięki Panowie, ale jak dla mnie szału nie ma. Nie wyszło mi to tak, jak sobie onegdaj wyobrażałem. Ale że to dopiero trzeci model, to mam do tego spory dystans. A czy nad Union Jackiem nie powinno się czasem znaleźć miejsce na biały napis NO PUSH? Pewnie tak. Te prawie niewidoczne kalkomanie zostawiłem sobie na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Ale kalkomanie na ogonie "te białe paski" chyba są naklejone źle, mniejszymi powinno być do końca ogona. Przynajmniej ja tak miałem w swoim WESTLAND WESSEX B HAS Mk.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Ale kalkomanie na ogonie "te białe paski" chyba są naklejone źle, mniejszymi powinno być do końca ogona. jedną prawdopodobnie przykleiłem odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 szkoda trochę tego zielonego, według mnie zbyt subtelny tu rzeczywiście masz rację i ująłeś to dość elegancko. Coś mi się widzi, że mi się numerki farbek w którymś momencie porypały. Trudno się mówi...będzie taki wyblakły. Tymczasem zwaszowany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Co tu mogę powiedziec....swietnie wygląda!!!....jeszcze tylko wirniczek mu na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo fajny, nie wiem czy po tylu perypetiach dokończyłbym go... szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Wash od dołu: I moje pierwsze podejścia w zdobywaniu sprawności w posługiwaniu się olejami AK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Wygląda coraz fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Muszę przyznać,że masz fajne wyczucie tego co tu robisz......wszystko jest takie wyważone....nie ma nic co by mnie tu raziło w oczy...no chyba że słabo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Nabiera rumieńców. Dmuchnij mu jeszcze zza wylotów turbin po kadłubie i będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Cześć Bardzo fajnie Ci idzie! Podobają mi się kolory - delikatne ale nie płaskie - czekam na kolejne etapy! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 wszystko jest takie wyważone.... Właśnie dlatego, że robię to pierwszy raz na taką skalę, to nie chcę przesadzić, żeby potem z tego nie wyszedł jakieś hardcore. Tym bardziej, że jeszcze nie wiem, co się z tym stanie, jak prysnę po tym bezbarwnym. Dmuchnij mu jeszcze zza wylotów turbin po kadłubie i będzie cacy. Na tych zdjęciach które posiadam, nie ma nic za tymi wylotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Zakurzyłem go trochę, również na kalkomaniach. Dostał też odrobinę brudu z ziemi. Poprawiłem niedomalowane poprzednio opony. Ogólnie wygląda teraz tak: W trochę większym szczgóle wygląda tak: Zostało psiknąć po całości matem, przykleić wciągarkę z okablowaniem, rurkę pitota, wycieraczki, suwane drzwi, boczne okna i wsadzić wirniki. No i to było by na tyle w dzisiejszym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Września 2014 Cześć Myślę, że opony powinny być odrobinę ciemniejsze (może czarnym pigmentem byś je przetarł). Ale reszta super! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 To gunzowski tire black, tyle że zakurzony. Może rzeczywiście trochę przesadziłem z kurzem, ale wydaje się, że ten kolor ma jakąś taką dziwną zieloną poświatę, którą chciałem jakoś stłumić. Następnym razem pomaluję Teerschwarz. Nie mniej jednak tak już zostawię. Przy nie tak intensywnym oświetleniu jak do zdjęcia, wyglądają na bardziej ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Września 2014 Tak właśnie myślałem... Czarny jest mało wdzięczny do fotografowania. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 Zdarzyło się, że już wszystko odnalazło swoje miejsce w odpowiednim miejscu: Dla lepszego zobrazowania całości, można, czy też należy kliknąć w zdjęcie poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Świetnie pomalowany. Arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Swietna relacja i piekny model. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi