pawlik Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Dziękuje wszystkim za miłe słowa o Pawle i wyrazy współczucia Barbara Masiak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Pani Barbaro , współczuję serdecznie całej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Ja również, Pani Barbaro, serdeczne wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Pawlik miał w sobie pasję tworzenia... Czemu tacy ludzie odchodzą? [*] Pani Barbaro, moje kondolencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Również składam Pani Barbarze najszczersze kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Pani Barbaro, najszczersze kondolencje. Mam tylko nadzieje ze Pawlikowi po tamtej stronie modeli nie zabraknie. Musowo pan Bog jakas wystawe modelarska szykuje ze zabiera do siebie najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Wczoraj minela 2-ga rocznica smierci Pawla... Wieczny odpoczynek racz Mu dac Panie! Swiec nad Jego dusza! Spij w spokoju, Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Niech spoczywa w spokoju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi