Konrad C Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Witam! Rozpoczynam pracę nad owym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Ale lecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Chętnie pokibicuję . Masz zamiar dorobić brakujące spawy? Bo trochę ich brakuje, na przodzie i bokach wanny oraz na wieży. Jeżeli tak to szczerze polecam warsztat Piotra , widoczne są miejsca gdzie trzeba je dorobić, albo poprawić-sam robiąc swoją tetke wzorowałem się na tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Ciekaw jestem w jakiej hurtowni sprzedali Ci wolny czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Zasiadam i podziwiam. Jakie malowanie przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Chętnie pokibicuję . Masz zamiar dorobić brakujące spawy? Bo trochę ich brakuje, na przodzie i bokach wanny oraz na wieży. Jeżeli tak to szczerze polecam warsztat Piotra , widoczne są miejsca gdzie trzeba je dorobić, albo poprawić-sam robiąc swoją tetke wzorowałem się na tym wątku. Warsztat widziałem. ;) Ciekaw jestem w jakiej hurtowni sprzedali Ci wolny czas . Zasiadam i podziwiam.Jakie malowanie przewidujesz? Jakieś białe ale jak ktoś ma kwinty na białego teciaka z orzełkiem to nie pogardzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Zdecydowałem zakupić metalowe błotniki aczkolwiek nie nastąpi to na dniach bo mam małe kłopoty finansowe, musiałem posprzedawać większość rozbebranych projektów. Jak na razie czołg prezentuje się następująco, postanowiłem także zrobić zimowy kamuflaż metodą na farby emaliowe (kiedyś na nią wpadłem podczas robienia kamuflażu na edseku) ale do tego jeszcze długa droga. Fajnie by było, gdybym znalazł jakieś schematy/fotki T-70M w zimowym wdzianku z orzełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Jejku to prawie manufaktura u ciebie modelarska. Podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Fajnie by było, gdybym znalazł jakieś schematy/fotki T-70M w zimowym wdzianku z orzełkiem. Nie znajdziesz takowych Konrad. Tutaj masz za to świetnie wykonane zimowe kamo. Może Cię zainspiruje; http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1303159464/T-70+M,+Miniart,+1-35.+W.I.P.+(Only+the+tracks+remain) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Widziałem tego teciaka. Baszta kanciasta prawie, że gotowa. Od siebie wymodziłem gniazdo anteny i antenę a także uchwyty desantowe. Rozwierciłem otwór strzelniczy i wytoczyłem zaślepkę do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2012 Chociaż już nie modeluję postanowiłem zrobić sobie ostatni model którym będzie T-70. Zwracam się do Was z prośba o pomoc w rozpoznaniu fototrawionych błotników które będą pasowały do T-70 z wersji późnej. Wiem, że te na dole są do wczesnej wersji ale nie znalazłem do późnego a te z pierwszego linku są bardzo podobne do zestawowych. Mogę kupić te pierwsze pomimo tego, że są do wersji wczesnej? http://www.mojehobby.pl/products/T-70M-early-bended-fenders-MIA.html http://www.mojehobby.pl/products/T-70M-early-rounded-fenders-MIA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Stara miłość nie rdzewieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Proste błotniki wydają się bardziej reprezentatywne.Półokrągłe kojażą się bardziej z wcześniejszym T70 (bez M). pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 To jest wersja "premium" z dodatkowymi blaszkami ? Też robiłem ten model, przyjemny aczkolwiek kruszynka z niego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2012 To jest wersja "premium" z dodatkowymi blaszkami ? Też robiłem ten model, przyjemny aczkolwiek kruszynka z niego ;-) Tak. Czyli mam brać te: http://www.mojehobby.pl/products/T-70M-early-bended-fenders-MIA.html Dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Lufkę dajesz zestawową plasticzaną czy aluminiastą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2012 Aluminium chodź boje się, że tego nie pomaluje. Czekam na kasiorkę i kupuje błotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 A co jest nie tak z aluminium,że nie da się pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Bo to jest amelinium! Musisz mieć farbe amelinową bo inaczej nie pomalujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 te ramki to pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Bo to jest amelinium! Musisz mieć farbe amelinową bo inaczej nie pomalujesz. to ciekawe co piszesz pierwsze słyszę a podkład nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Konrad nie będziesz dorabiał brakujących spawów na wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Bo to jest amelinium! Musisz mieć farbe amelinową bo inaczej nie pomalujesz. to ciekawe co piszesz pierwsze słyszę a podkład nie wystarczy? A no bo to kiedyś był taki film Konrad nie będziesz dorabiał brakujących spawów na wieży? Raczej nie, nie mam czym i nie wiem jak. Ale zrobię fakturę odlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 To powinno być w dziale tajniki modelarstwa. Podkład nie da rady, musi być farba amelinowa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Antenkę sam robiłeś ? Jak tak to wyszła gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi