piotrkur Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Czy to nie jest zestaw do późnego kamuflażu??tzn pudełko?bo farbek masz więcej czyli zapodałeś ob sety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Witam! Ładna rzecz się zapowiada! Poza tym wszystko OK? Bez większych strat? Nie odezwałeś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 Czy to nie jest zestaw do późnego kamuflażu??tzn pudełko?bo farbek masz więcej czyli zapodałeś ob sety?? Kurde Tobie to się fotki nie wyświetlają czy jak? Przecież widać dwa pudła i sześć farb setowych (trzy w jednym secie). Do tego musiałem dokupić jeszcze jedną farbę. Ogólnie to do malowania użyje dwóch farb z setu pierwszego i jednej farby z setu drugiego no i tej trzeciej z palety Gunze. Witam!Ładna rzecz się zapowiada! Poza tym wszystko OK? Bez większych strat? Nie odezwałeś się. Oj, zapomniałem. Wszystko przyleciało jak ta lala. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 oj widzę widzę!!a ta 7 farbka w jakim celu?? i czemu mieszasz farbki?coś się w setach nie zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 oj widzę widzę!!a ta 7 farbka w jakim celu?? Ta farbka też tworzy kamuflaż. i czemu mieszasz farbki?coś się w setach nie zgadza? Wszystko się zgadza, tylko instrukcja zaleca aby do malowania użyć TC16, TC17, T13, H321 i jeszcze TC18 do malowania narzędzi. O ile dobrze pamiętam bo mi się nie chce schodzić do malarni po instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 A widzisz...to muszę zapodać jeszcze dodatkowy kolorek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kombat69 Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Nie pospieszam, ale czekamy na galerię... Ładne te Japońskie brzdące. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Czy jest możliwość kupna pojedynczych farb,czy musi się kupić cały zestaw. Nie przymierzam się na razie do żadnego japońca ale głupio trochę by było kupować cały zestaw po wykorzystaniu jednej farby. Również czekam na galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Może niech go najpierw pomaluje a później dopiero galeria??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 Tak na szybko bo bateria padła w pstrykaczu. Jak Wam się widzi? Kolory przekłamane bo foto z lampą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Na tym etapie trochę dziwnie. (łaciato) Ale wiem że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 E tam, kolorki z Gunze dedykowane. Tylko trochę ciemne. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 fajnie poplamiony. Maskowanie to blue tac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 fajnie poplamiony. Maskowanie to blue tac? Ano. Lepsze fotki. Mam problem z tym niby białym kolorem który w rzeczywistości wygląda jak piaskowy. Farba Gunze H321. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Fakt na zdjęciu z lampą dziwnie to wyglądało, ale teraz jest na prawdę świetnie, bardzo udane kamo . Czaruj nas dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 Lepsiejsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Od razu lepiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 Czy jest możliwość kupna pojedynczych farb,czy musi się kupić cały zestaw. Nie przymierzam się na razie do żadnego japońca ale głupio trochę by było kupować cały zestaw po wykorzystaniu jednej farby.Również czekam na galerię . Niestety nie można ale jak będziesz składał jakieś japońskie pojazdy wojskowe to te dwa sety to tylko kwestia czasu. Dzięki Panowie i czekam na wiecej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Nie urośnij za mocno!dawaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Nieźle zmalowane Ale fakt że kolorki trochę ciemne. Jedziesz dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Nieźle zmalowane Ale fakt że kolorki trochę ciemne. Jedziesz dalej:) kolory chyba muszą takie zostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Wash i gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 super się prezentuje, robiłeś pin- washa czy po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Witam. Bardzo ładny ,,Japończyk". Nie wiem dlaczego, ale ten czołg przypomina mi trochę Pz.Kpfw I. Masz w planie młotkowanie go ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 super się prezentuje, robiłeś pin- washa czy po całości? Zdecydowanie pin-wash. Model jest już ciut ciemny. Witam.Bardzo ładny ,,Japończyk". Nie wiem dlaczego, ale ten czołg przypomina mi trochę Pz.Kpfw I. Masz w planie młotkowanie go ? ? ? Wiesz co nie wiem, muszę nad tym pomyśleć. Z jednej strony może fajniej będzie wyglądał bez obić a z drugiej lekkie młotkowanie by mu posłużyło. Nawet nie wiem z jakiej farby wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi