micmal Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Brudzenie wyszło do ..., foty do ..., więc dzisiaj zagryzłem zęby i: zmyłem błoto-jasne plamki (na tyle na ile miałem siły), dodałem trochę mokrych plam, samego Fresh Mud AK, pigmentów Miga, zacieków po paliwie, wywaliłem namiot bezcieniowy , zdjąłem z aparatu filtr, zmieniłem balans bieli i... Cytuj
wojtas Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Hej.Gora wymiata moim zdaniem,jest zaje. .Ale z dolem warto byloby cos podzialac;moze zamalowac baza i syfic jeszcze raz ale tylko aero?Szkoda by oko przyciagal syf na podwoziu przy takiej ciekawie wymalowanej gorze.Pozdro. Cytuj
kub Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Fajnie wygląda tylko z przodu mógłbyś ten jasny pigment lekko ściemnić nanosząc odrobinie brązowego. Cytuj
KAMIL90 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Model robi naprawdę bardzo dobre wrażenie. Cytuj
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Model robi naprawdę bardzo dobre wrażenie. Wielkie dzięki, cieszę się, że się podoba. Fajnie wygląda tylko z przodu mógłbyś ten jasny pigment lekko ściemnić nanosząc odrobinie brązowego. Dzięki, tak jeszcze coś tam powalczę z brudzeniem, ale generalnie to mam już dość Super Dzięki, a zwłaszcza za zwrócenie uwagi na poprzednie brudzenie. Twoja sugestia dała wiele do myślenia. Jeszcze raz dzięki za uwagę Hej.Gora wymiata moim zdaniem,jest zaje. .Ale z dolem warto byloby cos podzialac;moze zamalowac baza i syfic jeszcze raz ale tylko aero?Szkoda by oko przyciagal syf na podwoziu przy takiej ciekawie wymalowanej gorze.Pozdro. Masz w 100% rację. Spaprane brudzenie przyciąga całą uwagę oglądającego. Zamalowywać już nie będę ale dodam trochę Erth Effect AK i może jeszcze czegoś. Generalnie mam już dość brudzenia. Zwłaszcza, że to miał być model treningowy. Bardzo dziękuję i cieszę się, że chociaż góra daje radę. Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 chyba zapomniałeś pomalować wizjerów w kopółce dowódcy, poza tym kozak Cytuj
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 chyba zapomniałeś pomalować wizjerów w kopółce dowódcy, poza tym kozak Nie, nie zapomniałem, to jeszcze przede mną. Pozostały jeszcze na Browningu uchwyty, linki na pakunkach, lampy z tyłu... . Dzięki za trzymanie ręki na pulsie. Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 to z tym lampami tylnymi musimy razem rozkminic która na jaki kolor Cytuj
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 to z tym lampami tylnymi musimy razem rozkminic która na jaki kolor Jejku 100% racji. Właśnie poszedłem szukać, co i jak z tymi lampami i znalazłem na razie tylko tyle, że lewa lampa, tylko górna część na czerwono. To chyba przez analogię góra prawej na czarno? Ale głowy nie daję Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Górne na czerwono te w kształcie elipsy. hmmm Cytuj
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 O właśnie tak Wielkie dzięki za fotkę. Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 a tą dolną część lamy, to pół koła na czarno czy olivedrab, bo juz się pogubiłem Cytuj
Vis13 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Prawy na czerwono http://svsm.org/gallery/m4a1-little/IMGP8506 Lewy na czarno http://svsm.org/gallery/m4shermanjh/DSC07501 Cytuj
micmal Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 Krzysztof bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj
micmal Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Bardzo dobry model !!! Gratulacje Dzięki, wiesz zawsze mogło być lepiej. Ale na tym etapie już więcej nie wycisnę. Ostatnie zdjęcia przed galerią. Z błotem już nic nie wymyślę lepszego. Z pędzla prysnąłem AK Earth Effect pomieszanym z gipsem, dodałem trochę błota ze szminek Tamki i pudrami Tamki na mokro coś tam pomaziałem. Zostało dokończenie km i chyba wszystko. Cytuj
bazylms Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Teraz dół wygląda lepiej niż w te cętki. Cytuj
GrzesiekW Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Jak pobrudziłeś górę ? Wygląda super. Cytuj
micmal Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Podziękował Kolegom za miłe słowa. Jak pobrudziłeś górę ? Wygląda super. Pigment Miga Gulf War, czy jakoś tak, rozmywany Wamodem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi