micmal Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 Brudzenie wyszło do ..., foty do ..., więc dzisiaj zagryzłem zęby i: zmyłem błoto-jasne plamki (na tyle na ile miałem siły), dodałem trochę mokrych plam, samego Fresh Mud AK, pigmentów Miga, zacieków po paliwie, wywaliłem namiot bezcieniowy , zdjąłem z aparatu filtr, zmieniłem balans bieli i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Hej.Gora wymiata moim zdaniem,jest zaje. .Ale z dolem warto byloby cos podzialac;moze zamalowac baza i syfic jeszcze raz ale tylko aero?Szkoda by oko przyciagal syf na podwoziu przy takiej ciekawie wymalowanej gorze.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Fajnie wygląda tylko z przodu mógłbyś ten jasny pigment lekko ściemnić nanosząc odrobinie brązowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Model robi naprawdę bardzo dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 Model robi naprawdę bardzo dobre wrażenie. Wielkie dzięki, cieszę się, że się podoba. Fajnie wygląda tylko z przodu mógłbyś ten jasny pigment lekko ściemnić nanosząc odrobinie brązowego. Dzięki, tak jeszcze coś tam powalczę z brudzeniem, ale generalnie to mam już dość Super Dzięki, a zwłaszcza za zwrócenie uwagi na poprzednie brudzenie. Twoja sugestia dała wiele do myślenia. Jeszcze raz dzięki za uwagę Hej.Gora wymiata moim zdaniem,jest zaje. .Ale z dolem warto byloby cos podzialac;moze zamalowac baza i syfic jeszcze raz ale tylko aero?Szkoda by oko przyciagal syf na podwoziu przy takiej ciekawie wymalowanej gorze.Pozdro. Masz w 100% rację. Spaprane brudzenie przyciąga całą uwagę oglądającego. Zamalowywać już nie będę ale dodam trochę Erth Effect AK i może jeszcze czegoś. Generalnie mam już dość brudzenia. Zwłaszcza, że to miał być model treningowy. Bardzo dziękuję i cieszę się, że chociaż góra daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 chyba zapomniałeś pomalować wizjerów w kopółce dowódcy, poza tym kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 chyba zapomniałeś pomalować wizjerów w kopółce dowódcy, poza tym kozak Nie, nie zapomniałem, to jeszcze przede mną. Pozostały jeszcze na Browningu uchwyty, linki na pakunkach, lampy z tyłu... . Dzięki za trzymanie ręki na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 to z tym lampami tylnymi musimy razem rozkminic która na jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 to z tym lampami tylnymi musimy razem rozkminic która na jaki kolor Jejku 100% racji. Właśnie poszedłem szukać, co i jak z tymi lampami i znalazłem na razie tylko tyle, że lewa lampa, tylko górna część na czerwono. To chyba przez analogię góra prawej na czarno? Ale głowy nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Górne na czerwono te w kształcie elipsy. hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Takie coś zazwyczaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 O właśnie tak Wielkie dzięki za fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 a tą dolną część lamy, to pół koła na czarno czy olivedrab, bo juz się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Prawy na czerwono http://svsm.org/gallery/m4a1-little/IMGP8506 Lewy na czarno http://svsm.org/gallery/m4shermanjh/DSC07501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 Krzysztof bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Bardzo dobry model !!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2013 Bardzo dobry model !!! Gratulacje Dzięki, wiesz zawsze mogło być lepiej. Ale na tym etapie już więcej nie wycisnę. Ostatnie zdjęcia przed galerią. Z błotem już nic nie wymyślę lepszego. Z pędzla prysnąłem AK Earth Effect pomieszanym z gipsem, dodałem trochę błota ze szminek Tamki i pudrami Tamki na mokro coś tam pomaziałem. Zostało dokończenie km i chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Teraz dół wygląda lepiej niż w te cętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Piękniusia zapalniczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Jak pobrudziłeś górę ? Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2013 Podziękował Kolegom za miłe słowa. Jak pobrudziłeś górę ? Wygląda super. Pigment Miga Gulf War, czy jakoś tak, rozmywany Wamodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi