jpl Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Ja jestem za drugą, te beczki wyglądają niesamowicie w takiej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 sam szacun za ułożenie do prób tej ilości beczek. ja również wnoszę o drugą wersję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Lubię Twoje warsztaty. Przyjemnie się ogląda takie przeróbki i zmagania z czymś nieoklepanym. Jeśli chodzi o ładunek- może wersja pierwsza z układem beczek spod dwójki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Jestem za opcją nr.1. Druga monotonna. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Opcja pierwsza - ze wzgledów jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Pierwsza, bo ciekawsza ;) świetne są te klamoty, skąd one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 opcja pierwsza jest za bardzo amerykańsko-brytyjska. zdecydowanie druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 Dziękuję za udział w ankiecie i proszę o więcej Na chwilę obecną z tego co policzyłem jest 5:3 dla wersji 1 Teraz garść odpowiedzi: L...Jeśli chodzi o ładunek- może wersja pierwsza z układem beczek spod dwójki? Trochę mało realny układ. Nie bardzo jest jak to załadować i dodatkowo by się rozjeżdżało ... świetne są te klamoty, skąd one? https://www.scalemates.com/kits/221487-mr-modellbau-mr-72119-military-loads-and-supplies-under-tarpaulin-no-2 opcja pierwsza jest za bardzo amerykańsko-brytyjska..... Może tak, ale klamoty zdecydowanie niemieckie (chlebaki, beczka, skrzynki amunicyjne itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Witam Wersja 1 . Pełnych beczek w tej pozycji (wersja2) raczej się nie transportuje chyba że puste a na taki transport szkoda przyczepy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 WitamWersja 1 . Pełnych beczek w tej pozycji (wersja2) raczej się nie transportuje chyba że puste a na taki transport szkoda przyczepy . Przekonująca i chyba słuszna uwaga co do wersji 2. Można by oczywiście przyjąć, że beczki są puste, ale z kolei Famo załadowane po brzegi, a 23-tonowa przyczepa wiezie tylko trochę zrolowanej blachy Tak więc mamy 6:3 dla jedynki Ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia? Zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Dla mnie dwójka jest znacznie ciekawsza, bo kolorów beczek było od groma i można tutaj totalnie poszaleć z malowaniem tychże, co da moim zdaniem niesamowity efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Hej, jeśli można też dołączę do plebiscytu i opowiem się za wersją pierwszą, z uwagi na różnorodność. Chyba że w grę wchodzi opcja trzecia i wtoczysz na lawetę jakiegoś zgruchotanego panzera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 To ja się dołączam - wersja 1... tylko dodałbym jakieś olinowanie na te beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Wersja 2 wygląda o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi