Mirek66 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2013 No i pomalował się malowałem farbkami Vallejo ,cały model 71017 potem dodałem do rozjaśnienia 71081 i na końcu do tej mieszanki dodałem jeszcze parę kropel białego . Jak wyszło oceńcie sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Smakowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Modulacja! Modulacja! Modulacja! Modulacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Podoba się Fajnie naturalnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Bardzo ładnie wygląda. Podobają mi się takie czyste warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Ładnie pięknie tylko te szwy na zbiornikach Powinny być delikatniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Dobra baza pod dalszą zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 Witam . Pokażę żeby nie było że się nic nie robi długo to się ciągnie ale miałem kalki Armo i okazało się iż cyfry maja wysokość 11 mm a powinny mieć około 9 spora różnica dlatego zamówiłem teraz TORO może będą lepsze. Co do spawów stażysta spawał dobrze że dziury nie wypalił Po położeniu połysku model nabrał mocno żywego koloru ale to się przygasi . Model IS-a wydaje się duży ale gdy go porównamy z konkurentem to już taki duży nie jest : Wszelkie uwagi mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Osłony wydechów koniecznie przemaluj na kolor kamuflażu, bo wygląda to fatalnie. Przecież to była potężna, stalowa odkuwka z grubej stali pancernej i nie może od tak sobie przerdzewieć jak zwykła blacha na rurze wydechowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Witam .Model IS-a wydaje się duży ale gdy go porównamy z konkurentem to już taki duży nie jest Ale od tygryska na pewno ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Janusz zało9ganta mam tylko jednego desantu naszego nie doszukałem się także jak dokupię kukiełki Tamki to dorzucę . Przemalowane . Czy ładniejszy od tygryska rzecz dyskusyjna zobaczmy jak skończę dwa . Na razie tyle poczyniłem : kalki położone oraz dwa washe z umbry palonej coby podkreślić lekko detal . Teraz zrobię lekką biedronkę i obicia jak zrobię to przedstawię do oceny Na obecną chwilę tak to wygląda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Te białe pasy powinny mieć bardziej nierówne krawędzie. Były malowane pędzlami w technologii "z łapki". Ale i tak model śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Hehe koledzy post u mnie to i pasy równiutkie ale będą trochę poszarpane i z zaciekami . Kolorek jeszcze się trochę zmieni po filtrach zielonych ale nie chcę za mocno cudować . Janusz rzuć okiem na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Wszystko piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Share Napisano 25 Lutego 2013 Podziękował koledzy Co do modelu to tak jakby prace olejami zakończone ,rozszalałem się trochę teraz model odłożę na 3 doby do całkowitego wyschnięcia i prysnę matem a następnie pigmenty oraz pastele . Na razie to wszystko , wszelkie sugestie mile widziane gdyż więcej oczu to i babola łatwiej wyłowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Mirku, jak to u Ciebie, Twój styl = miód dla oczu Powiedz mi tak bo jestem ciekaw, paski pryskałeś po zamaskowaniu taśmą, a potem "znierównywałeś" i dodawałeś zacieki farby, jak to robisz, że Ci tak ładnie wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Dla mnie mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Share Napisano 25 Lutego 2013 A podziękował . Krzysiu najpierw taśma jak widać w poprzednim poście potem resztkami zielonej farby pędzelek i krzywizny no i biała olejna co by można było zmyć jak niedobrze zacieki . To w zasadzie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Witam , pora pokończyć prace model skończony ludków i winietkę jak skończę to pokażę w innym dziale forum . Tak wygląda więcej fotek w galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Napisz coś na temat gąsienice co to i jak malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Krzysiu zestawowe malowane czarnym matem Tamki o reszta to płukanki olejne i pigmenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Jest na prawdę git, fajny isiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Widze cos drgnelo model ja zwykle u ciebie pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi