Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Witam. Szału niema ale jestem zadowolony iż dobrnąłem do końca budowy modelu . Zapraszam do oglądania oraz wyrażania swoich sugestii oraz opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Wygląda super,jednak posłuchałeś rad i go nie ufajdałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Bardzo fajny projekt Gratuluję udanego modelu! Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Mirku, Z tym: "szału nie ma" - lekko przesadziłeś. Świetny model... Gratulacje! Jestem pełen uznania! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Bardzo udany model. Nie musi mieć tony błota i kurzu aby był szał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2013 Podziękował koledzy o to właśnie z tym szałem mi się chodziło że nie utopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! I nic więcej nie napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Jak nie przepadam za modelami wspólczesnych pojazdów, tak ten mi się bardzo podoba. Jest taki, hmmm nie przesadzony. Naprawdę, moim zdaniem, świetnie wyszedł. Odrobinę szkoda, że nie ma pod gąsienicami kawałka jakiegoś podłoża ale i tak SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Model ogólnie prezentuje się bardzo ładnie. Podoba mi się zwłaszcza cieniowanie olejami i super trafione kolory. Czegoś mi jednak w nim brakuje i mam wrażenie, że mogłeś go bardziej "pocisnąć", zwłaszcza, że Twój warsztat stoi na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2013 Podziękował koledzy . Janusz był jaśniejszy ale olej go prawie wyrównał Też myślałem aby go jeszcze pobrudzić mocniej ale mój rodzinny skład sędziowski stwierdził krótko : daj już mu spokój to i tak został . Na następnej przetestuje trochę innego brudzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Nie żal Ci go sprzedawać? Kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Ach te rosyjskie tanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Świetna robota Mirku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2013 Podziękował koledzy . Nie żal Ci go sprzedawać? Żal ale muszę kupić trochę fantów do następnej i mało będzie funduszy zą ta i jeszcze jednego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Bardzo ładne wykonanie, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi