wisa Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Ładniusio ;) A te liny holownicze to Eureka XXL czy jakiś inny wypust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 16 Maja 2013 Autor Share Napisano 16 Maja 2013 Cześć, tak te liny to Eureka XXL, konkretniej zestaw do Merkawy Mk.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Października 2013 Autor Share Napisano 20 Października 2013 Cześć! Aż musiałem użyć forumowej wyszukiwarki, żeby wykopać mój temat Prace mają się nareszcie ku końcowi, model złożony w 99% , brakuje tylko dosłownie paru detali ( koła napędowe z tyłu są na sucho włożone i troszkę się skrzywiły do zdjęcia ). Do następnej aktualizacji, która mam nadzieję będzie niebawem, model będzie już w całości w podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Niesamowite detale i bardzo pasujacy zalogant czekam na dalszy rozwój wypadków i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Właśnie przed chwilą oglądałęm najwieksze bitwy pancerne - Jom Kippur i wojna sześciodniowa. A Magach wymiata. Nie każ tylko tyle czekać na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Imponująca maszyna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Witam! Ostatni wpis był prawie 3 lata temu, przez ten czas Magach dojrzał, i gotowy jest do malowania Dziś zdemontowałem koła i gąsienice i pokryłem kadłub podkładem. Kilka zdjęć: ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 No dawaj dalej z malunkami i bierz się za zmalowanie druszlaka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Śliczności... Czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 To teraz idź za ciosem i maluj. Dragon jakiegoś wypuszcza, ciekawe jak będzie z merytoryką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 No temperatura rośnie!! Miejscami detal ostry jak brzytwa!! Nie odpuszczaj teraz Bartek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Dzięki koledzy za doping! Póki co psiknięty kolorem bazowym. Na zdjęciach wyszedł bardziej szary niż w rzeczywistości jest. Postaram się później zrobić zdjęcia w dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 Nie no cacy Bartku a jakim kolorem go psiknąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 LifeColor UA035 Israeli sandgrey 1982, bez żadnych domieszek, prosto ze słoiczka. Porównałem ze zdjęciami, jakie mam w książkach, i kolor pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Marca 2016 Autor Share Napisano 22 Marca 2016 Po wstępnej zabawie olejami, washa trzeba jeszcze gdzie nie gdzie zetrzeć, gdzie nie gdzie dołożyć, mam nadzieję, ze pigmenty trochę go przygaszą. Każdy z numerków "421" na bocznych panelach składa się z 3 osobnych cyfr, chyba nawet prosto wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 No to koniec żartów widzę. Wygląda świetnie!!! Czekam na finisz, ale chyba już nie daleko. A cyferki raczej wyszły prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Trzymam kciuki, żebyś wreszcie pokazał jakąś galerię Bo zapowiada się rewelacyjnie i w ogóle ja pier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Dzięki za doping:) Kuba, no wypadało by z mojej strony w końcu coś pokazać, mam nadzieję, że nic nie schrzanię po drodze, i na końcu będzie na co popatrzeć Bulik, tak, kalki są z zestawu Echelon D356011 "IDF Markings Digital Numerics". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Cześć, wszystkie łańcuchy są na swoim miejscu (cztery sztuki na jednym boku), dwa na środku przymocowane są do jednego wspólnego zaczepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Jak to się stało, że model w takim stanie złożoności przeleżał 3 lata? Ja bym nie wytrzymał... Trzymam kciuki za szybki finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Chyba faktycznie go skończysz. Na razie wygląda cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Cześć! W książce traktującej o tym pojeździe na jakichś 90% zdjęć te czołgi są tak bardzo mocno zakurzone, że ich kolor zlewa się z otoczeniem , widać w czasie eksploatacji ich nie oszczędzali. Taki pojazd chcę wykonać, tak więc zabrałem się za mocne kurzenie, na razie jeden kolor pigmentu, dojdą jeszcze inne i jakieś plamy po smarach/olejach żeby to trochę urozmaicić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi