adam juszczak Napisano 9 Października 2013 Autor Share Napisano 9 Października 2013 Z odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Super to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Cóż to jest szpachla drewnopodobna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Rozdrobniona wata z filtra Podkład ...I kolor bazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 rozdrobniona wata z filtra do...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Października 2013 Autor Share Napisano 14 Października 2013 ...akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 pokazałbyś jakieś modele budynków, a nie zdjęcia swojej okolicy i drzew za oknem wrzucasz a tak serio to znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Pierwsze skończone Zostało jeszcze kilka,może kilkanaście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Pomimo kilkakrotnego przeglądania twojego SBS'a dotyczacego drzewek mnie się takiego ładnego nie udało zmajstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Pokrycie szpachlą drewnopodobną i szpachlówką w płynie Co to tak dokładniej ta szpachla drewnopodobna, bo szpachlówka w płynie to jakieś tam gunze, tak? Na pewno moje pierwsze drzewko nie będzie tak genialne jak Twoje ale jest to dobry punkt wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Października 2013 Autor Share Napisano 17 Października 2013 Szpachla do wypełnienia ubytków w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieczny Dzieciak Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 mogę napisać jedno - idę do szkoły, bo tak nie umiem.... ZAJ......!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Wygląda cudownie, czekam na dalsze efekty pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2013 Dalsze "nasadzenia" Jeden z pojazdów,ustawienie wstępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Szkoda ze nie będę miał okazji zobaczyć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Piękna robota. Czy możesz zdradzić w jaki sposób sadzisz roślinność? Jaki klej i w jakiej kolejności (czy większe kępki sadzisz pierwsze a potem obsypujesz niską trawą czy na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 Zwykle zaczynam od niskopiennej ,potem coraz wyższej. Do klejenia używam CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Kończę obsadzać brzegi rzeki, Dorobiłem pompę Na pakę samochodu "wrzuciłem" nieco śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 rozbraja mnie ta diorama, zwłaszcza trzecie foto od dołu i drugie od góry - to wygląda jak 1:35 albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Ilekroć tu zaglądam, przypomina mi się gra Commandos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yendrekyX9 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 wyglada super, jestem poczatkujacy i jeszcze daleko mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Witam Nie jestem taki początkujący ale też wymiękam chwilami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Dalsze prace,parę drobiazgów; Stara łódka z masy plastycznej Ogrodzenie Woda z żywicy epoksydowj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 I to właściwie może starczyć za cały komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi