marioba Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Witam! M4. Tamiya 1:35. Warsztat jest tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35124. Zapraszam do oglądania i oceny... I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Uwielbiam Shermany a już szczególnie twoje. kolejne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Przyjemnie się patrzy na takiego Shermana, nie utytłanego w błocie i niosącego tylko "regulaminowe" wyposażenie. Piękności tego modelu dopełniłyby bardziej odchudzone osłony reflektorów i paski mocujące osprzęt-ale to juz takie moje marudzenie Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 A co on taki czysty i goły? oczywiście nie jest to żaden zarzut,wręcz przeciwnie, tylko jakoś tak mało modnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 A co on taki czysty i goły? oczywiście nie jest to żaden zarzut,wręcz przeciwnie, tylko jakoś tak mało modnie ;) A bo Mario to stara szkoła jest. Co jest in plus oczywiście w jego wydaniu. A z mojej strony to bajer jest. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 należy się i to mocno duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Lutego 2013 Autor Share Napisano 22 Lutego 2013 Witam! Po tygodniu obecności w galerii, wypada odezwać się i powiedzieć "dziękuję". Uwielbiam Shermany a już szczególnie twoje. kolejne gratulacje Dzięki, staram się.... Przyjemnie się patrzy na takiego Shermana, nie utytłanego w błocie i niosącego tylko "regulaminowe" wyposażenie. Piękności tego modelu dopełniłyby bardziej odchudzone osłony reflektorów i paski mocujące osprzęt-ale to juz takie moje marudzenie Gratuluję A co on taki czysty i goły? oczywiście nie jest to żaden zarzut,wręcz przeciwnie, tylko jakoś tak mało modnie ;) Model nie jest utytłany błotem, i przesadnie pobrudzony ani zagracony. Po prostu strasznie podoba mi się bryła M4 z osłonami piaskowymi i nie chciałem tego spaprać. W końcu modele robi się głównie dla siebie... Osłony reflektorów są za grube, a pasków na narzędziach nie ma, bo to model prawie z pudła. Unikam PE, bo nie mam na nie czasu... ( i wnerwiają mnie straszliwie) Bardzo fajny model Też tak uważam... A bo Mario to stara szkoła jest. Co jest in plus oczywiście w jego wydaniu. Oj bardzo stara szkoła. 196....rok urodzenia. należy się i to mocno duże Właśnie spożywam.... Rewelacyjny! Przesada... Jeszcze raz wielkie dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Po prostu strasznie podoba mi się bryła M4 z osłonami piaskowymi i nie chciałem tego spaprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Lutego 2013 Share Napisano 22 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Ładny ale i tak poczekam sobie na pacyficznego :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi