GrzesiekW Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Witajcie. Chciał bym przedstawić wam ostatnio ukończoną pracę . Jest to E 10 od Trumpetera. Model przyjemny choć bez ingerencji polistyrenu i wymiany gąsek na friule się nie obeszło. Spasowanie podwozia słabe,trzeba było sporo szapchlować. Góra bardzo ładnie się składała. Wymieniłem tłumnik na własnej roboty. Warsztat można obejrzeć tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=34512 Podziękowania dla wszystkich wypowiadających się w temacie oraz dla Piotra,którego niemiłosiernie męczyłem na pw . Antena przekrzywiła się podczas zdjęć (już jest poprawiona). Model był na festiwalu w Bytomiu gdzie ku memu zdziwieniu otrzymałem 3 medale (kubel,pzII) i w tym właśnie E 10 . Dziękuję za wyróżnienie.Motywuje to do dalszych starań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Gratuluję i udanego modelu i wyróżnień z Bytomia Piękna robota, miło się ogląda Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 To tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Świetna praca, Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Gratulacje Grzesiek udanego modelu i nagród. A ty mi ciągle mówisz że nie masz umiejętności. Bierz mi się tu zaraz za Valentine albo Pz.kpfw.III które rozgrzebałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Szkoda że go bardziej nie pobrudziłeś na górnych pływach taki zbyt czysty się wydaję, podoba mi się styl malowania i wypłowienia. Czysto zbudowany, na prawdę dobrze sobie poradziłeś wielki + ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Ładny chrabąszcz. Tak jak przedmówcy, mi również bardziej by pasowały nieco więcej styrana góra, bo teraz znacznie odznacza się od brudnego podwozia. Poza tym jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Niezbyt gustuję w niemieckiej pancerce ale ten pojazd w twoim wykonaniu mi się podoba. Gratuluję zasłużonej nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Świetna robota, warto było czekać na taki koniec . Szczególnie podoba mi się faktura podstawki, ziemia wygląda jak prawdziwa, super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Powinszować Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Bardzo mi się podoba, nieprzerysowany ale ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze . Cieszę się,że model się podoba. Co do brudzenia to jestem jeszcze za słaby na mocniejsze ale mam nadzieję,że w przyszłości będzie mi się lepiej pracowało z pigmentami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi