Andrzej_LK Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 pięknie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja dalem jesniejszy zielony, no bo to Afryka Zreszta mojego patrzac na Twojego chyba sie pozbede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Normalnie mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Zreszta mojego patrzac na Twojego chyba sie pozbede Uchowaj Boże! Nie rób tego! Ja dalem jesniejszy zielony, no bo to Afryka Po syfieniu zblednie. Już wygląda satysfakcjonująco. Co to dopiero będzie po washu i brudzeniu. W ramach odpowiedzi kolejna odsłona dramatu czyli na scenie pojawia się syf: …a ponieważ model osiągnął już niemal postać ostateczną pora więc najwyższa na gry i zabawy terenowe: Tak oto przedstawiają się wstępne roboty ziemne: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Super wygląda. Z czego zrobione kamienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam! Super wygląda. Z czego zrobione kamienie ? Z gipsu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam!Super wygląda. Z czego zrobione kamienie ? Z gipsu. Pozdrawiam! Całe szczęście! Już myślałem, że z kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam. Zawsze byłem pod wrażeniem Twoich prac, ale to maleństwo położyło mnie na łopatki . Tak się zastanawiam czy masz coś przestawione w DNA poprzez pokolenia przodków będących zegarmistrzami czy może zafundowałeś sobie przeszczep oczu od sokoła? Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: zastanawiam czy masz coś przestawione w DNA poprzez pokolenia przodków będących zegarmistrzami czy może zafundowałeś sobie przeszczep oczu od sokoła? Przyczyna tkwi w mutacji genotypu nabytej w wieku młodzieńczym pod wpływem otrzymanych terminalnych dawek promieniowania przenikliwego z Czarnobyla oraz niezaabsorbowania przez mój organizm antidotum w postaci płynu Lugola w miejsce którego spożywałem w ilościach przemysłowych domowej roboty spirytualia, kolejna dawka wchłonięta po Fukuszimie pogłębiła tylko tendencje mutacyjne. Przeszczep gałek ocznych nastąpił metodą amatorską w POMie przy miejscowym PGR od anonimowego dawcy . A kolejna odsłona dramatu ukazuje postęp prac ziemnych które nieuchronnie zmierzają do końca: Docelowo ma to wyglądać mniej więcej tak: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Rewelacja. Mógł byś podać kolory jakimi malowałeś podstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Wielki szacunek za te pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 awesome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Dla mnie bomba Wygląda jak porządnie zrobiona 35. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Wielkie WOW!!za wszystko!a za wielkość modelu przede wszystkim!! ja bym go w pudełku na ramkach nie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam! Bardzo mnie cieszy że model się podoba! Mógł byś podać kolory jakimi malowałeś podstawkę ? Pospolite ruszenie - wszelkie odcienie piaskowego z palety Vallejo MC + pigmenty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam! Krótko – w kolejnej odsłonie dramatu pojawia się pan załogant : Mam pewien dylemat z lokalizacją załoganta : tradycyjna czyli upitwać nieszczęśnika w pasie i wetknąć do włazu – ku czemu skłaniałem się początkowo – lub umieścić go gdzieś na zewnątrz pojazdu, w jego pobliżu wg. najnowszej koncepcji. Jestem otwarty na wszelkie sugestie . C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Postaw go na kadłubie i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 A ja mam trzecią propozycję: załogant na pojeździe, jak na jednej z fotek poglądowych z początku wątku. Bardzo klimatyczne zdjęcie, oddające charakter walk na tak rozległym terenie jakim były te pustynie. (edit: zostałem ubiegnięty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja bym go ciachnął i hop do wieży. Chyba że dodałbyś jeszcze jedną czy dwie figurki, to wtedy spokojnie możesz go umieścić gdzieś na podstawce koło czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 stojący na kadłubie proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam, Całość robi bardzo dobre wrażenie. takie właśnie proste, nieprzedobrzone i nieprzeładowane winietki lubię najbardziej. No i Twoja podstawka przypomniała mi i zainspirowała do wykonania swojej, pod Stuarta "Honey" w 1:35. kradnę pomysł na kompozycję z tym takim delikatnym wąwozem pomiędzy kamieniami, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Cały na kadłubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi