eruc13 Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Świetny "mały czołg" jak mawiał por. Gruber. Przyniesiesz na spotkanie? czy premiera dopiero w Koszalinie? Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Witam. Świetny "mały czołg" jak mawiał por. Gruber. Przyniesiesz na spotkanie? czy premiera dopiero w Koszalinie?Jacek. Jacku premiera raczej dopiero w Koszalinie, ale to już tylko2 i pół tygodnia . Wziąłem się za działko. Lufy zamieniłem na RB. Do tego kilka blaszek eduarda. Od podstaw dorobiłem kawałek koła zębatego, magazynek MG, worki na łuski od KwK i MG, obejmę z tyłu działka. Oto efekt; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradoo Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Jest MOC Wpadnij z tym w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Działko bardzo udane. Tylko nad jakością fotek będziesz musiał troszkę popracować bo nie pozwalają się przyjrzeć z dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Witam. Prace zbliżają się do końca. Krzychu brak czasu na modele a co dopiero mówić o zdjęciach .Ale popracuje nad nimi w wolnej chwili .Popracowałem nad wieżą. Oczywiście blaszki a z dorobionych rzeczy to siedzenie i radiostacja. Niebawem galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Hej, Roberto, na Koszałkowo będzie ?????? BUDYŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Hej, Roberto, na Koszałkowo będzie ?????? BUDYŃ Witam Macieju Takie było moje zamierzenie i się udało. Wieczorem wrzucę galerię i jedzie do Koszałkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Witam wszystkich. Udało mi się dobrnąć do końca . Z modelu jestem zadowolony. Wszystko wyszło mi tak jak sobie zaplanowałem. Zapraszam do galerii; viewtopic.php?f=68&t=38170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eruc13 Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Teraz rozumiem dlaczego tak szybko się urwałeś ze spotkania. Jedynie to Dzieło które tu pokazałeś tłumaczy Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 No i gotowy. Zdjecia nie oddaja poziomu modelu - na żywo wyglada dużo lepiej ze wzgledu na detale wnetrza. Bardzo fajny i "zdetailingowany" model. czekam na następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Teraz rozumiem dlaczego tak szybko się urwałeś ze spotkania. Jacek wszystko łącznie z kobietą może poczekać . Model na ukończeniu nie No i gotowy. Zdjecia nie oddaja poziomu modelu - na żywo wyglada dużo lepiej ze wzgledu na detale wnetrza.Bardzo fajny i "zdetailingowany" model. czekam na następny No i gotowy. Zdjecia nie oddaja poziomu modelu - na żywo wyglada dużo lepiej ze wzgledu na detale wnetrza. Bardzo fajny i "zdetailingowany" model. czekam na następny Tylko Ty Michał widziałeś go gotowego na żywca. Więc tylko Ty wiesz jaka jest różnica zdjęcie- real. Następna pantera, Italerii +Aber. Będzie w galerii do końca tygodnia Następnie warsztat trochę nietypowy- Sd.kfz 223 razy 2. Hobby Boss vs. Tamiya + Aber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Witam całą brać. Mały powrót po dłuższym czasie, esdek prawie ulepiony, nie obyło się bez wpadek udało mi się zlepić wierzę środkiem na zewnątrz ale jakoś wybrnąłem, powoli zbliża się czas na figurki i motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Ładnie oblachowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Jubilerska robota przednia . Czekam na zdjęcia z siatkami na wieży i wizjerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 To już chyba plastik i blachy jakies pół na pół. Elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Dzieki panowie. Tymczasem wieża ukończona. teraz czas na figsy i biorę się za motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Dzięki Rafał, z motorkiem trochę roboty, zobaczymy co wyjdzie na razie wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 No Daniel motorek korba! Jednak te szprychy dużo dają (jak to szprychy ). Kluczyk też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Całość gotowa pod podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Popraw przednie koło tylko,bo reszta jest super. Czekam na malunki motocykla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Popraw przednie koło tylko,bo reszta jest super. Czekam na malunki motocykla . Co z tym kołem Grzesiek? nie mogę się dopatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Motorek rządzi Dawaj malowanie! Gratulacje za pierwszy medal z Koszalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Ja się przyczepię do figurki. Wyczyść jeszcze szwy z łączenia form i poszpachluj w kilku miejscach a będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Maja 2013 Autor Share Napisano 27 Maja 2013 Nie żebym się chwalił, ale przypomnijcie sobie swoją radość z pierwszego medalu, to zrozumiecie moją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi