Seb Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 ładny ale bez rewelacji. Po przejrzeniu Twoich galerii, mogę tylko napisać, że brakuje jeszcze Tobie bardzo wiele do takiego "braku rewelacji". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 ładny ale bez rewelacji. Po przejrzeniu Twoich galerii, mogę tylko napisać, że brakuje jeszcze Tobie bardzo wiele do takiego "braku rewelacji". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Mi do rewelacji brakuje ochronników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Dla mnie bomba... z szachownicą! Gratuluję pięknej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 ładny ale bez rewelacji. Po przejrzeniu Twoich galerii, mogę tylko napisać, że brakuje jeszcze Tobie bardzo wiele do takiego "braku rewelacji". Pzdr Idź robić swoją pancerke może w końcu zrobisz coś co będzie przypominać czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Robert, nie da się bardziej opuścić klap podwozia głównego? Nie odbieraj tego jako krytykę, model bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Marcin nie da sie tak są zrobione siłowniki http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=434&t=35110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 a ty se ogól pachy ziomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Wiecie wy :bip: wszyscy co wam powiem : Znam szaregomausa od dość dawna ,widziałem każdy jego model i są naprawdę dobre ,a takie prze komarzenie się i wytykanie komuś jego poziomu świadczy tylko o waszym poziomie dennym poziomie , na forum jest trzech prawdziwych modelarzy którzy mogli by to samo powiedzieć o Was . Dno ,dno i jeszcze raz dno .Według mnie jak ktoś wystawia model w galerii jest gotowy na krytykę .Albo się tym przejmuje ,albo tak jaj p.Robert ma to w d... , ale zaraz masa innych gównianych modelarzy daje kontrę . Pozdrawiam P.S. Usuńcie mi z tego gówna konto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Jejciu, skąd ostatnio wysyp w internecie jakichś frustratów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Według mnie jak ktoś wystawia model w galerii jest gotowy na krytykę krytyka ???? ładny ale bez rewelacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 moze napiszmy do Admina, - niech załozy wątek - "Jedziemy sobie po gaciach" i nie zasmiecajmy fajnego Migusia Nieee Adaś nic nie zakładamy ,ja jestem tu gospodarzem i mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Oki Roberto nastepny razem dopisz Mig-21 plus Jazda po gaciach -Free styl a czemu mam tak napisac ? przeczytaj dokładnie wszystkie wpisy a zobaczysz kto tu stajla robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 co teraz? czy to tajemnica Super Hornet w fikcyjnym malunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Oki Roberto nastepny razem dopisz Mig-21 plus Jazda po gaciach -Free styl a czemu mam tak napisac ? przeczytaj dokładnie wszystkie wpisy a zobaczysz kto tu stajla robi Odnoszę wrażenie, że szarymouse pisząc "ładny ale bez rewelacji" nie miał na celu wszczynania bójki słownej, po prostu wyraził swoją opinię, a to właśnie Seb swoim wpisem zaczyna kłótnie. Według mnie, MiG bardzo ładny ALE bez rewelacji. Czekam na kolejne modele, może muzealny pfm dawno temu wspomniany w pewnym wątku PS Idź robić swoją pancerke może w końcu zrobisz coś co będzie przypominać czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Robert, weź ty na przyszłość zrób jakiś model z rewelacją! Mus np. z otwartą kabiną, albo na lusterku czy kawałku terakoty. Zdjęcia zrób nieostre i ciemne, że nie będzie widać brudnego kartonu pod spodem, a ile model nabierze tajemniczości. Możesz też zawiązać kokardkę na nosie albo dać w tle zdjęcie gołej baby. Będzie rewelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Ładny miguś Czekam na kolejnego w twoim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 zrób jakiś model z rewelacją! Mus np. z otwartą kabiną, albo No ale wtedy by było ajabym , że ajabym z zamkniętą . czy kawałku terakoty Koniecznie z kapciem w kadrze . Model jest fantastyczny Robcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Robert jak zwykle super produkcja. Jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Jesteś wielki. to niestosowne nabijać się z nadwagi roberta, zwłaszcza, ze pracuje nad sobą :> Dziekuje za opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Świetny model. Zastanawiam się nad zasadnością zróżnicowanie odcienia paneli na górnych powierzchniach skrzydeł ale zaznaczam zastanawiam się bo marność mojej wiedzy w temacie "rur" nie daje mi upoważnienia do krytyki. Może jest to minimalnie przerysowane, a może światło fotki zniekształciło ten element. Generalnie jednak nie mam watpliwości, że to kolejny przykład mistrzowskiego modelu Roberta. Można dyskutować o detelach i koncepcji ale odmówić Autorowi perfekcyjnego modelarskiego warsztatu nie sposób. Szkoda, że wybuchła znowu mała awanturka ale w sumie to element kolorytu forum. Też jestem zwolennikiem popierania tezy typu "bez rewelacji" konkretami, choć z drugiej strony każdy ma prawo do wyrażania krytyki w formie, która mu odpowiada ( bez przeginania oczywiście). Pozdrawiam RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 dzieki Robert Zastanawiam się nad zasadnością zróżnicowanie odcienia paneli na górnych powierzchniach skrzydeł tutaj była dyskusja dlaczego co i jak http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=63&t=15055&start=990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 dzieki Robert Zastanawiam się nad zasadnością zróżnicowanie odcienia paneli na górnych powierzchniach skrzydeł tutaj była dyskusja dlaczego co i jak viewtopic.php?f=63&t=15055&start=990 To ja dziękuje serdeczie bo już jestem mądrzejszy. Całości wątku z linku nie przejrzałem bo jest gigantyczny ale generalnie złapałem o co codzi i wątpliwości zredukowane do minimum. Zawsze coś tam zostanie (jakaś doza wątpliwości) przy wszystkich duralowych powierzchniach, które są dla mnie w modelach zdecydowanie większą zagadką niż wszelkie malowane kamo. Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Super Hornet w fikcyjnym malunku Polish Navy? Miło by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Super Hornet w fikcyjnym malunku Polish Navy? Miło by było. Mariusz nie aż tak fajans fiksyns viewtopic.php?f=86&t=37962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi