Jarekk Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Tadeusz, model wygląda ekstra. Będzie z niego można strzelać w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2014 lufa osobno i kompletna -teraz jeszcze mechanizm podnoszenia z zębatkami- Dzięki Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Śledze z zapartym tchem. Powodzenia, ale o to akurat jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 baczność-Do salwy - spocznij . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 R E W E L A C J A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Wstaw normalne zdjęci aby można oczy nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2014 następna część zabawy - przyczepy na razie tylko koła 12 sztuk to około 45 godzin prace . Wystarczy nacisnąć na zdjęcie i będzie powiększone Pozdrawiam -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Oooo... Panie! Szacunek za cierpliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Dla mnie bomba , tylko fotki dawaj, nie miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Kawał dobrej roboty. Z niecierpliwością czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 -kołyska na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 lufa na kołach jeszcze bez osprzętu -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 coraz bliżej końca -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 przyczepa z lufą dokończona + przyczepa z podstawą - czas dokończyć przyczepę z kołyską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 model wykonany - proszę o pytania - odwzorowanie 99% na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 To ja mam pytania, niezależne od tego, ze bardzo mi sie taka samoróbka podoba. Pogratulować ambicji i samozaparcia. 1. Czy będziesz to malował? 2. Jaka to mniej więcej skala? Wyczytałem w pierwszym poście, że miało być 1/72, ale to NIE WYGLĄDA na 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Wprawdzie w niektóych miejscach widać lekkie niedoskonałości, ale fakt jakim jest materiał oraz budowa od podstaw pozwalaja na przymknięcie oka. Sam kiedyś bawiłem się kartonem i wiem ile trudu trzeba włożyć w wykonanie modelu. Pogratulować wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 Zacznijmy od początku - ten projekt miał być wykonywany w skali 1:72 - lecz życie koryguje plany i jest w skali 1:25 i wykonany z papieru -a miał być z tworzywa - malowany nie będzie ze względu na możliwość sprawdzenia dokładności wykonania detali - jest to surówka do wykonania właściwego modelu i wszelkie nieścisłości będą wykasowane . Chciałbym wykonać ten model w 1:72 lecz jest to właściwie niemożliwe wielość drobnych elementów to po prostu makabra nawet dla bardzo dobrego modelarz -zegarmistrza - mam nadzieję że jakaś firma np. Mirage wykona kiedyś ten model w tej skali chętnie go kupię i go wykonam na razie mam taki duży i jestem z niego bardzo zadowolony - jeśli ktokolwiek będzie chciał go wykonywać w tworzywie chętnie pomogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Tadeuszu co do modelu, to przyznam że jestem pod wrażeniem. Natomiast miniaturki fotek mnie dobijają, i pewnie nie tylko mnie, i może lepiej niech wyżej wymieniona firma tego modelu nie robi, bo i tak przyjdzie wykonywać wszystko od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Proszę najechać kursorem na miniaturkę fotki i nacisnąć lewym klawiszem myszy i suprajs - jest duże zdjęcie- myślę że powinno wystarczyć.To tak bez złośliwości Edytowane 6 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Proszę najechać kursorem na miniaturkę fotki i nacisnąć lewym klawiszem myszy i suprajs - jest duże zdjęcie- myślę że powinno wystarczyć. Każdy to wie, tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 By nie zaśmiecać serwera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Serwera nie zaśmiecisz bo podajesz tylko linki do zdjęć tak jak do miniaturek a nie wklejasz ich fizycznie. Jedynym ograniczeniem jest rozmiar, ale w sieci jest cała masa darmowych edytorów gdzie można ustawić porządany rozmiar np. http://www.picresize.com, którego sam używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi