wojtek_fajga Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Oto Nieuport 17. Zrobiony z zestawu Weekend Edition z dodatkiem blaszek firmy Part. Prace nad nim trwały około miesiąca. 1 Cytuj
Marek Świderski Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 jak dla mnie (choć nie jestem znawcą tego okresu) to odlot Piękny model, Cytuj
Timi Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Mistrzu Tylko tyle mogę powiedzieć. Jedyne do czego można sie delikatnie uczepić to średnio wyglądający wash na kalce na tym zdjęciu A tak to standard perfekt wykonanie Cytuj
Marcin_C Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Podglądałem relację z budowy na PWM'ie Jestem w "lekkim" szoku, bo przyzwyczaiłeś Wojtku do pewnego nazwijmy to standardu w swoich pracach. Nie czepiam się niczego poza tym co wymienił Timi, czyli ten wash na kalce. Reszta pełen szacun, śruby rzymskie to mnie w ogóle "zabiły" Piekny szmatławiec. Pozdrawiam. Cytuj
łsobota Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Piękna robota Wojtku:D Super brudzenie Na temat merytoryczny się nie wypowiem bo to nie moja działka. Gratuluję!!! Cytuj
kornik_69 Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Bardzo przyjemny i ,jak zwykle w twoim przypadku, świetnie wykonany Nieuporcik. Gratulacje Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Weekend Edition przez miesiąc Piekny model, weathering - brak słów Cytuj
danio934 Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Kopara opada piękny model. Pozdrawiam Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 A ja jako malkontent dodam : szkoda że nie spod znaku biało-czerwonej szachownicy Tak na poważnie to jak zwykle zamieniłeś plastik w złoto ; wspaniały model ... PZDR Cytuj
reggy Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 Na tym modelu to co powinno być z drewna wygląda jak drewna, a to co powinno być z metalu - wygląda jak z metalu. Perfekcyjne odwzorowanie materiałów. Można dowiedzieć się czegoś o sposobie malowania drewna na śmigle? Cytuj
spiton Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Pierwszy efekt MASAKRA ,wcisnęło mnie w fotel, a te rzymskie śruby w cięgnach to na prawde.... nie wiem jak to zrobiłeś.Super gites kosmos !!!! Gratulacje, ide szukać relacji z budowy Cytuj
Marcin Witkowski Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Również i nie mój temat, ale dech zapiera Cytuj
KoValus Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Wojtku, mógłbyś napisać z jakich blaszek Parta korzystałeś? Cytuj
wojtek_fajga Napisano 25 Września 2007 Autor Napisano 25 Września 2007 Oto patę fotomontaży z Nieuportem w roli głównej... Cytuj
erkamo Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 Pawel, nudzi Ci sie? A ja mysle Majek, ze to maly przyczynek Pawla do majacej nastapic, juz wkrotce, rzeczywistosci. W sumie to juz jest rzeczywistosc. Czyli tzw. "Nowe zdjecia A R C H I W A L N E". Nie bedzie nieistniejacych kamo!!! Cytuj
spiton Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 Jestem pod ogromnym wrażeniem.świetnie spasowane światło!!!!!!!!.Dobre kadry.Naprawde bomba.Jak patrze na podobne "wklejki" w MILITARIA'ch to są totalną amatorszczyzną w porównaniu z Twoimi. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj
PKD4GA Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 Jestem pod ogromnym wrażeniem.świetnie spasowane światło!!!!!!!!.Dobre kadry.Naprawde bomba.Jak patrze na podobne "wklejki" w MILITARIA'chto są totalną amatorszczyzną w porównaniu z Twoimi. - Tak, tak ! Popieram ! Wojtek odwaliles kawal dobrej roboty Pozdr. Pawel Cytuj
Majek Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 Nie bedzie nieistniejacych kamo!!!Dobre... Niech mnie ktos teraz zapyta o kwity na model... Cytuj
PKD4GA Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 Dobre... Niech mnie ktos teraz zapyta o kwity na model... - eeeetam dobrze oprogramowany superkomputer w 5 sekund Ci znajdzie anomalie w ulozeniu pixelkow zrobione przez filtr Photoshopa. Tylko patrzec jak na konkursach beda Cray'e Pozdr. Pawel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi