wojtek_fajga Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Oto Nieuport 17. Zrobiony z zestawu Weekend Edition z dodatkiem blaszek firmy Part. Prace nad nim trwały około miesiąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 jak dla mnie (choć nie jestem znawcą tego okresu) to odlot Piękny model, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Mistrzu Tylko tyle mogę powiedzieć. Jedyne do czego można sie delikatnie uczepić to średnio wyglądający wash na kalce na tym zdjęciu A tak to standard perfekt wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Podglądałem relację z budowy na PWM'ie Jestem w "lekkim" szoku, bo przyzwyczaiłeś Wojtku do pewnego nazwijmy to standardu w swoich pracach. Nie czepiam się niczego poza tym co wymienił Timi, czyli ten wash na kalce. Reszta pełen szacun, śruby rzymskie to mnie w ogóle "zabiły" Piekny szmatławiec. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Piękna robota Wojtku:D Super brudzenie Na temat merytoryczny się nie wypowiem bo to nie moja działka. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Bardzo przyjemny i ,jak zwykle w twoim przypadku, świetnie wykonany Nieuporcik. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Weekend Edition przez miesiąc Piekny model, weathering - brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Kopara opada piękny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 A ja jako malkontent dodam : szkoda że nie spod znaku biało-czerwonej szachownicy Tak na poważnie to jak zwykle zamieniłeś plastik w złoto ; wspaniały model ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Na tym modelu to co powinno być z drewna wygląda jak drewna, a to co powinno być z metalu - wygląda jak z metalu. Perfekcyjne odwzorowanie materiałów. Można dowiedzieć się czegoś o sposobie malowania drewna na śmigle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Pierwszy efekt MASAKRA ,wcisnęło mnie w fotel, a te rzymskie śruby w cięgnach to na prawde.... nie wiem jak to zrobiłeś.Super gites kosmos !!!! Gratulacje, ide szukać relacji z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Również i nie mój temat, ale dech zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Model normalnie odlot Superancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Wojtku, mógłbyś napisać z jakich blaszek Parta korzystałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Oto patę fotomontaży z Nieuportem w roli głównej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Hehe... Pieknie to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Pawel, nudzi Ci sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Pawel, nudzi Ci sie? A ja mysle Majek, ze to maly przyczynek Pawla do majacej nastapic, juz wkrotce, rzeczywistosci. W sumie to juz jest rzeczywistosc. Czyli tzw. "Nowe zdjecia A R C H I W A L N E". Nie bedzie nieistniejacych kamo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Jestem pod ogromnym wrażeniem.świetnie spasowane światło!!!!!!!!.Dobre kadry.Naprawde bomba.Jak patrze na podobne "wklejki" w MILITARIA'ch to są totalną amatorszczyzną w porównaniu z Twoimi. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Jestem pod ogromnym wrażeniem.świetnie spasowane światło!!!!!!!!.Dobre kadry.Naprawde bomba.Jak patrze na podobne "wklejki" w MILITARIA'chto są totalną amatorszczyzną w porównaniu z Twoimi. - Tak, tak ! Popieram ! Wojtek odwaliles kawal dobrej roboty Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Nie bedzie nieistniejacych kamo!!!Dobre... Niech mnie ktos teraz zapyta o kwity na model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Dobre... Niech mnie ktos teraz zapyta o kwity na model... - eeeetam dobrze oprogramowany superkomputer w 5 sekund Ci znajdzie anomalie w ulozeniu pixelkow zrobione przez filtr Photoshopa. Tylko patrzec jak na konkursach beda Cray'e Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi