Wojciech Butrycz Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 No to kolejna świetna wiadomość z dziedziny "poloniców". Jednal będą dalsze Suchoje z MODELSVIT. Na początek, ponoć wkrótce, Su-7U i Su- 7 BMK. Dobrze, że nabyłem kalki ModelMaker Decals! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Ekstra!!! Mnie również ucieszyły dwie inne pozycje zapowiadane przez Modelsvit Bajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 No to mamy miłe niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Su-7 Yeeeaahh! Tak właściwie, to gdzie zapodzieli wersję BKŁ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 No i super! Tym razem nie popełnię błędu jak z pierwszym Su-7 Modelsvita, którego do dziś nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 proponuje grupowe zamowienie - od 10 szt cena ma byc atrakcyjna wysylka z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja już zrobiłem miejsce w magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 proponuje grupowe zamowienie - od 10 szt cena ma byc atrakcyjna wysylka z Polski A tak dokładnie ,to jaka to kwota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 proponuje grupowe zamowienie - od 10 szt cena ma byc atrakcyjna wysylka z Polski Chopaki jak będziecie coś takiego robić, to dajcie znać, przyłączę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 No to może tym razem zainwestujemy wspólnie ? Po 50 pln za model, moim zdaniem warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Widziałem kiedyś na Allegro 10 sztuk Su-7BM (sprzedawanych razem) za 500 zł. Nie sprzedały się. Potem plułem sobie w brodę, że nie zainwestowałem...Pamietam tę aukcję.To zdaje się był ostatni rzut tych modeli z Ukrainy. Też o zakupie myślałem i na myśleniu się skończyło, a finał taki sam jak u Rafała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Widziałem kiedyś na Allegro 10 sztuk Su-7BM (sprzedawanych razem) za 500 zł. Nie sprzedały się. Potem plułem sobie w brodę, że nie zainwestowałem... No to może tym razem zainwestujemy wspólnie ? Po 50 pln za model, moim zdaniem warto. Widziałem kiedyś na Allegro 10 sztuk Su-7BM (sprzedawanych razem) za 500 zł. Nie sprzedały się. Potem plułem sobie w brodę, że nie zainwestowałem...Pamietam tę aukcję.To zdaje się był ostatni rzut tych modeli z Ukrainy. Też o zakupie myślałem i na myśleniu się skończyło, a finał taki sam jak u Rafała Ja też pamiętam - ogólnie 50 z/sztukę to dobry biznes, ale 10 modeli? Kto to kupuje... Też żałuję, że nie wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Zapotrzebowanie na 2x BKL i 2x U. Jeszcze tylko 16 modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 1 x U dla mnie. Jeszcze 15 zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Jutro pogadam z kumplem co wymienia modele z Ukrainą. Su-7 miał. Jak się zgodzi lub będzie miał (lub miał będzie później) to Was z nim skontaktuję i dalej się dogadujcie. No to do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Też się piszę na dwa Su-7U (potem jak wyjdzie na BKŁ). Zostało 13 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Tak Was czytam i nie bardzo rozumiem to odliczanie 20 modeli... Oświeci mnie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Oj tam Grzegorz po prostu odliczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Na HobbyTerra.com SU-7BMK już jest i kosztuje niecałe 27 USD (ok. 85 zł). SU-7U zapisany jest jako "wkrótce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smk_szkwal Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja sie piszę na 3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Na modelsua.co. są oba, czyli Su-7U i Su-7 BMK też poniżej 27 USD + ok10 USD wysyłka polecona i priorytetowa, co daje jakieś 115 zł w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 A ja znowu spłukany jestem i się na siódemeczke penie nie załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 No to robimy minikonkurs. Kto pierwszy dostanie w swoje ręce nowe suczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Warunki są niby proste, muszą być chetni na 10 sztuk Su-7 BMK i/oraz na 10 sztuk Su-7 U .Wówczas każde te 10 sztuk kosztuje 500 pln . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Czy ktoś policzył ilu się wpisało na Su-7U - ja sam zamówiłem dwie sztuki, ale jeśli brakuje do 10-ciu, to zamówię więcej. Sprzedam u siebie z pocałowaniem ręki np. za 80 zł. Ten model, jeśli będzie w IBG czy Martoli to musi kosztować ok. 100 zł minimum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi