Daniel-Martola Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Martoli to musi kosztować ok. 100 zł minimum! Tak? A kto tak powiedział? Poprzednie kosztowały 100 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja się piszę na po jednej sztuce obu. Ale po co to tu pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Co do ceny: ona podskoczyła u żródła, ja swojego BM kupowałem w modelsua.com i kosztował tam poniżej 20 USD, teraz Suchoje kosztują tamże niecałe 27 USD. Wzrost ceny 7 USD. Poczytajcie sobie archiwalne wpisy w Nowości i In Boxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Już myślałem że mam. I okazało się że mam ale Su-7BM. Jak ktoś chce uzupełnić kolekcję to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam Forumowiczow, Jesli zaintersowanie nadal jest prosze wyznaczyc osobe ktora przyjmie paczke i wysle przelew. Oferta ogranicza sie tylko 10 szt Su-7BMK (520 zl) i 10 szt Su-7U (540 zl) Zlotowka troche spadla - wiec cenowa korekta. Dla Su-7U zmiana ceny tez przez producenta. Realizacja 8-9 Wrzesien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Jeżeli można dopisać się do listy to poproszę: 1x SU-7 BMK 1X SU-7U Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Jesli jeszcze nie jest za pózno to tez bym był zainteresowany po jednej sztuce Su-7 BMK i Su-7U. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 No to liczymy konkretnie , moje to 4x Su-7U plus 4x Su-7 BMK.Krystek 1x SU-7 BMK 1X SU-7U , tees zainteresowany po jednej sztuce .Su-7 BMK i Su-7U. Na razie po 6 modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 To ja poproszę po jednej sztuce obu wersji. - 1x BMK, 1xU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja 1 x Su-7U i 1 x Su-7BMK. Kto załatwia obsługę finansową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 dla mnie także : 1 x Su-7U 1 x Su-7BMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 ja też wezmę po jednej sztuce obu suczek 1 x Su-7U 1 x Su-7BMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Chyba komplet, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Chyba komplet, co? To kto obsługuje "deal"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Chyba komplet, co? To kto obsługuje "deal"? tak mi się wydaje, iż jestem z Was najstarszy (53l), więc proszę bardzo - jak najbardziej mogę się podjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Chyba komplet, co? To kto obsługuje "deal"? tak mi się wydaje, iż jestem z Was najstarszy (53l), więc proszę bardzo - jak najbardziej mogę się podjąć... Wiek nie ma znaczenia - tylko zaufanie i odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Ja bym się chętnie dopisał na 1 sztukę Su-7U, jeśli jeszcze komitet kolejkowy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Ja bym się chętnie dopisał na 1 sztukę Su-7U, jeśli jeszcze komitet kolejkowy działa. ... o ile ten istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Wybrany już został ten jedyny i zaufany do dokonania zakupu? Komu przesłać kasę? Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Lecę po kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 również czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 No właśnie jeden z kolegów już się zdeklarował, co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 prosze w takim razie pisac (wiadomosc prywatna) - ustalimy szczegoly No właśnie jeden z kolegów już się zdeklarował, co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Witam kolegów... nie zauważyłem poparcia dla mojej osoby, ale także nie było sprzeciwu zatem rozumiem, iż drogą milczenia moja kandydatura została przyjęta... Jeśli tak, to przystępujemy do tansakcji. Aby wszystko było dokładne i jasne, proszę kolegów: KRYSTEK, tees, em, BOMI21, Piotrek.S., Cinekf1, o potwierdzenie ofert wraz z adresami na moje pw. W odpowiedzi otrzymacie dane do przelewu oraz dla wspólnego komfortu, info uwierzytelniające. O sytuacji, na bieżąco będę informował na forum. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi