karambolis8 Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Można prosić o in-boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Za kilka dni pojawią się u forumowiczów modele zamówione grupowo u Ivana. Nie chciałbym psuć im niespodzianki. Niedługo wszystko będzie znane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Za kilka dni pojawią się u forumowiczów modele zamówione grupowo u Ivana. Nie chciałbym psuć im niespodzianki. Niedługo wszystko będzie znane. Jarku, idąc tym torem myślenia dochodzimy do wniosku, ze in boxy są niepotrzebne bo psują efekt niespodzianki. Tak nie jest. Jest dokładnie odwrotnie. Rób inboxa !!!!!!! ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Dziś wieczorem otrzymałem modele. Właśnie skończyłem składać boxy (bezpieczniej do transportu).Trwa konfekcjonowanie i z grubsza sprawdzanie zawartości... Piątek/sobota - wysyłka. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 19 Września 2013 Share Napisano 19 Września 2013 Dziś wieczorem otrzymałem modele. Właśnie skończyłem składać boxy (bezpieczniej do transportu).Trwa konfekcjonowanie i z grubsza sprawdzanie zawartości...Piątek/sobota - wysyłka. cdn Bardzo miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Niniejszym, ogłaszam akcję za zakończoną! Wszystkie paczki wysłane! Ze swej strony dziękuję uczestnikom za zaufanie i nieoczekiwanie sprawną współpracę, oczywiście oczekuję na brawa, a autor pierwszego warsztatu z naszej ukraińskiej dostawy otrzymuje od pozostałych kwiaty i flaszkę. PS na pw wysyłam nr przesyłki cdnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Niniejszym, ogłaszam akcję za zakończoną!Wszystkie paczki wysłane! Ze swej strony dziękuję uczestnikom za zaufanie i nieoczekiwanie sprawną współpracę, oczywiście oczekuję na brawa, a autor pierwszego warsztatu z naszej ukraińskiej dostawy otrzymuje od pozostałych kwiaty i flaszkę. PS na pw wysyłam nr przesyłki cdnn No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 dzięki, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 To ja wstawiam zawartość pudełka z Su-7U dla jeszcze niezdecydowanych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Nie rozumiem Waszego podniecenia. Toż to 1/72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Nie rozumiem Waszego podniecenia. Toż to 1/72... No cóż... W 1:48 Jest tylko Suczka-7 jednomiejscowa, dwumiejscowej brak. Więc jest się z czego cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Stosunek "cena u Ivana/cena sklepowa" wyszedł bardzo korzystnie dla portfela. A model zapewne szybko się skończy, jak Su-7B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 A ja się pierwszy pochwalę tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 To chwalenie się - nie mam o to pretensji, Broń Boże! - słabo wypada dla firmy MODELSVIT, bo są tam malowania do polskiego 09, a był to, jak wiadomo Su-7BM. BMK nigdy nie nie były używane w Polsce. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że MODELSVIT o tym nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Z tego BMK da się zrobić bez problemu BM, tak że ta 09 to jakiś bonus dla tych, którzy nie zdążyli kupić BM :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 To chwalenie się - nie mam o to pretensji, Broń Boże! - słabo wypada dla firmy MODELSVIT, bo są tam malowania do polskiego 09, a był to, jak wiadomo Su-7BM. BMK nigdy nie nie były używane w Polsce.Dokładnie tak! Trudno powiedzieć czemu tam się znalazło nasze malowanie, trzeba by zapytać co autor miał na myśli Może to podjazd pod polskiego nabywcę ta 09 to jakiś bonus dla tych, którzy nie zdążyli kupić BM :-) No to właśnie o mnie mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 To chwalenie się - nie mam o to pretensji, Broń Boże! - słabo wypada dla firmy MODELSVIT, ... Poszedłbym w innym kierunku, to chwalenie się to potwierdzenie możliwości konsensusu w grupowym zakupie modeli. Ile każdy z nas kupujących zaoszczędził kasy? Nie wychodzi to coś koło pól ceny krajowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Dostałem Ukłony dla kolegów Salsa oraz ivanow u mnie w pracy juz sie cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Dostałem A mógłbyś napisać ile wyniósł całkowity koszt przeliczając na jeden model? Tak z ciekawości pytam, bo myślę, że warto o tym wspomnieć, by było porównanie to oferty polskich sklepów. U mnie wyszło BAGATELKA... 63zł (w tym są 2 opłaty pocztowe UA-PL, PL-PL!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Modele dotarły, wszystko Dziękuję koledze salsa oraz ivanow za szybką przesyłkę i pomoc przy zakupie modeli. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Witam U mnie też suczki wylądowały :-). Dzięki serdeczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 To dzisiaj troszkę Su-7 po Polsce wylądowało. Jak za starych dobrych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 U mnie wylądowało niewidzialne avizo. Tak przynajmniej stoi na stronie poczty. Byłem w domku a tu ani doręczyciela ani aviza. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 U mnie tez dzisiaj wylądowały oba suchoje. Serdecznie dziękuje kolegom salsa i ivanow za zaangażowanie i podjecie się przeprowadzenia akcji suczka . Idąc za kolega RAV tez mam nadzieje cichą ze brać modelarska doczeka się porządnego modelu SU-20 czy SU-17/ 22 w skali 1/72 . Narazie pozostaje tylko czekać . Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 A moje suczki wylądowały... u sąsiada. Ale są już u mnie, bezpieczne i obejrzane. Bardzo dziękuję za zorganizowanie całej transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi