Piotr_P Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Jeśli tak to strasznie h...y ten żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Już ich nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Już ich nie lubię. Jeśli tak to strasznie h...y ten żart. Ja również i zgadzam się z P_P. Tak polecieć w kulki i zrobić z nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak ja sobie pokupuję UM,Revelle,IBG,ACE i RPM...przynajmniej są i nikt mnie w h..a nie robi....troszkę się zgotowałem....nawet sporo... i niech nikt nie pisze,ze to plastikowi przecież zrobili zart,bo jak wół stoi, że w zmowie z FtF....poczekam na Wz.34-II i Pz.Kpfw II a potem okazyjnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Na pierwszy rzut oka niczym się nie różni od Pz. I ausf. a lecz po dłuższym spoglądaniu myślę "A jednak..." Ja kiedyś też byłem taki "sprytny" i żyłem w przekonaniu, że mam Pz.I A, a on okazał się Pz.I B. A dałbyś kiedyś głowę, że to jest również Pz.I ?? To jest pz.I C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Na pierwszy rzut oka niczym się nie różni od Pz. I ausf. a lecz po dłuższym spoglądaniu myślę "A jednak..." Ja kiedyś też byłem taki "sprytny" i żyłem w przekonaniu, że mam Pz.I A, a on okazał się Pz.I B. A dałbyś kiedyś głowę, że to jest również Pz.I ?? To jest pz.I C Spoko, wiemy o tym, to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Ci, co za żart primaaprilisowy odsądzali FtF od czci i wiary, pewnie nie przeczytali całości: Rzecz jasna poniższa lista jest żartem primaaprilisowym. Ale… nie aż tak do końca. Dowcip przygotowaliśmy w porozumieniu z firmą First To Fight i rzecz jasna numery kolejnych pozycji są wymyślone. Jednak na liście jest kilkanaście pozycji, które rzeczywiście zostaną wydane. Na liście są również dwa pojazdy, o których wcześniej nikt nie informował, a które zostaną wydane. Mamy nadzieję, że to poprawi odrobinę nastrój graczom i modelarzom. Jak tylko wz. 29, Sokół i choć jeden FT to nie wałki, to ja jestem przeszczęśliwy! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 przeczytali przeczytali....a słowo kilkanaście to dość szerokie określenie....pożyjemy zobaczymy. Oficjalna lista raczej nie powstanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Powiem tak, kilka pojazdów z listy ukaże się na pewno (jak nie więcej). Nie oficjalnie, pewne (małe) zestawy pojawią się po 2. szt i ... prawdopodobnie będą to zestawy z obsługą. Chciałbym coś napisać o pewnym polskim pojeżdzie tansportowym do którego będzie można coś podpiąć, ale .. nie mogę, mi zerwało kask na jego widok i jakości wykonania modelu. Słyszałem, że będzie on w dwóch wersjach. Na zdjęciach występuje z "reklamą" np. LOKu. Termin ukazania się nr. nie jest jeszcze znany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 A wiadomo jaki będzie następny polski pojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Powiem tak, kilka pojazdów z listy ukaże się na pewno (jak nie więcej). Nie oficjalnie, pewne (małe) zestawy pojawią się po 2. szt i ... prawdopodobnie będą to zestawy z obsługą. Chciałbym coś napisać o pewnym polskim pojeżdzie tansportowym do którego będzie można coś podpiąć, ale .. nie mogę, mi zerwało kask na jego widok i jakości wykonania modelu. Słyszałem, że będzie on w dwóch wersjach. Na zdjęciach występuje z "reklamą" np. LOKu. Termin ukazania się nr. nie jest jeszcze znany. jeśl to pojazd z lipnej listy to stawiam na Fiat 618 lub 621....bardziej ten pierwszy....z drugiej strony 621 z przyczepką jak na przykład z Marsa też daje do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 A wiadomo jaki będzie następny polski pojazd? Z katalogu na 1. półrocze wynika, że powinny ukazać się: - WZ.34 - Pz.II C (ukazał się Pz. B) - Wz.34-II - Pz.II C (zamiast Pz.II D) - Piechota Polska - Piechota Niemiecka Może będzie kolejność: - Wz.34-II - Pz.II C - Piechota PL - Pz. II D - ??? (może jakaś mała artyleria??) - Piechota Niemiecka - ??? jeśl to pojazd z lipnej listy to stawiam na Fiat 618 lub 621....bardziej ten pierwszy....z drugiej strony 621 z przyczepką jak na przykład z Marsa też daje do myślenia... Ciekawe tylko kiedy, tzn. który numerek. Ten Pz.I B namieszał jak ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Ja czekam na pz.II i piechoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Ten Pz.I B namieszał jak ... :/ zawsze mogą dać TKS-a z kaemem (bo przecież mają), np. pomiędzy Pz.IIC i Pz.IID i już "się wyprostuje"... Pz.IB też trzymali w zanadrzu, w razie jakiejś "obsuwy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Fakt, zapomniałem o podstawowym TKSie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Czy tylko ja przestałem widywać w kioskach FtF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Ja kupiłem dzisiaj rano 10 numer w in medio, w 11 numerze ma być Fiat 621!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Jesli Fiat bedzie to kupuje ze dwa...ale wg. zapowiedzi miala byc armatka wz.36... pozyjemy zobaczymy..w kazdym razie odkładam kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 No według zapowiedzi miał być Bofors, ale pewnie ACE im troche pomieszało plany, miała być też polska piechota... Ale Fiacik też bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Jak ten PZII w porównaniu do wcześniejszego PzII Smodelu? Mógłby ktoś z Kolegów wrzucić "ładne" zdjęcia wyprasek? Co do Fiata 621 to trzeba by z 5 kupić więc zastanawiam się czy lepiej szóstego Fiata czy PZ II... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Prenumerata przyszła "nareszcie" bez opóźnień. 621 zapowiada się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 a gotowych modeli jak na lekarstwo w galerii....chyba do sejfu kupujemy te FtF :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Jak ten PZII w porównaniu do wcześniejszego PzII Smodelu? Mógłby ktoś z Kolegów wrzucić "ładne" zdjęcia wyprasek? Poszukaj na FB, tam już od jakiegoś czasu są pokazane ramki i gotowe modele (bez malowania) oraz recki. Co do Fiata 621 to trzeba by z 5 kupić więc zastanawiam się czy lepiej szóstego Fiata czy PZ II... I jeden i drugi model, wszystko zależy co "stryjenka"ma zamiar robić z nimi. a gotowych modeli jak na lekarstwo w galerii....chyba do sejfu kupujemy te FtF :-) Bo ludzie prezentują na FB (własne profile albo na grupach), a nie na polskich forach , gdzie zaraz będzie krytyka. Smutne, ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Faktycznie dziwne to czasy gdzie nad wszystkim musi być zachwyt ,a każda krytyka jest ciosem dla ego....potem takie 'kiełbaski' się sprzedają w TV bo nikt na czas nie skrytykował Zaś na FB za dużo galerii tez nie ma choć WZ.34 ze stojącym obok figurantem od Scibora był świetny moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi