Mierzu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Witam! Kolejny ulepek w tej skali. Składalność klocków lego. Quote
rhinoceros Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Gratuluję efektu! Mocne kontrasty kolorów kamuflażu i washa ... nie rażą. "Składalność klocków lego" i niezły warsztat. Wypadałoby jednak wstawić siatki na pokrywie silnika i chłodnic no i poprawić reflektor ... Pozdrawiam! Quote
Markuz Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) No no, bardzo ciekawie wymalowany. Kontrasty bardzo mi się podobają. Siatki nad wlotami powietrza by się przydały. Edited December 29, 2013 by Guest Quote
Mierzu Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Nie chciało mi się bawić w waloryzację. Kupiony okazyjnie. A co nie tak z reflektorem? Wydłubany jest i zalany still water. Quote
bazylms Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Malowanie bardziej artystyczne ale ciekawe i podoba mi się. Quote
dr.Watson Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Bardzo ładny model, wykonanie jak i reszta. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić, a chciałbym Quote
marioba Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Witam! Pięknie! Strasznie mi się podoba! Chyba coś sobie pomaluję w podobnym stylu... Quote
Gerd Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Świetne malowanie i brudzenie. Umiar i wyczucie. Genialne! Gratuluję, nie tyle efektów co ręki. Quote
rhinoceros Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 A co nie tak z reflektorem? Wydłubany jest i zalany still water. Myślę, że "wydłubanie" można uzupełnić "żaróweczką" z koralika albo nawet z modeliny, pomalować jakimś silverem i to wszystko przykryć jakąś pozostałością "szkiełka" z innego zestawu lub użyć wycinaków do skóry odpowiedniej średnicy i pustych "listków" z folii acetatowej po tabletkacch.... Ja tak robię od lat!!! Zalewanie... nie umniejsza jednak ogólnego efektu... Jeden z lepszych modeli "Klima"! Pozdrawiam! Quote
Mierzu Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Jako, że zdjęcia zostały omyłkowo przeze mnie usunięte, wstawiam nowe zdjęcia KW. Quote
imek46 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Przetrzyj jeszcze grzbiety gąsienic sreberkiem i koła jezdne. Będzie okej Quote
Recommended Posts